Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Videoclip oficial: Amir - What You Want

Amir, semifinalistul echipei Smiley la "Vocea României” în sezonul 7, lansează piesa de debut, "What You Want", un mix de influențe europene și orientale, perfectă pentru vara care tocmai a început.

"Am ales să fac o piesa cu un vibe pozitiv pentru că mi-am dorit dintotdeauna să fac oamenii să zâmbească și să se simtă bine atunci când îmi ascultă muzica", a spus Amir.

"What You Want" este o co-producție MediaPro Music și HaHaHa Production și este compusă de Amir Arafat, Lucian Nagy, Dorian Micu, Cristian Pascu, Sebastian Seredinschi, Șerban Cazan, Radu Alexandru, iar versurile de Dorian Micu, Cristian Pascu.

Amir a trăit multă vreme în Palestina, unde a descoperit muzica, împins de condițiile de război și de starea de tensiune în care trăia împreună cu părinții lui. Întors în România, Amir a participat în 2008 la Megastar, la care a fost desemnat câștigător. Anul trecut, pasiunea pentru muzica l-a determinat să participe și la Vocea României și a ales să meargă în echipa lui Smiley.

"Amir a fost o surpriză foarte plăcută pentru mine. I-am propus să vină la studio și să începem să lucram împreună. Are un timbru special și recunosc că are o determinare pe care am apreciat-o din timpul emisiunii", a mărturisit Smiley.

Citește mai multe despre Amir
Videoclipuri cu Amir
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE