Urmărește-ne în Social Media

Amir - What You Want

Amir, semifinalistul echipei Smiley la "Vocea României” în sezonul 7, lansează piesa de debut, "What You Want", un mix de influențe europene și orientale, perfectă pentru vara care tocmai a început.

"Am ales să fac o piesa cu un vibe pozitiv pentru că mi-am dorit dintotdeauna să fac oamenii să zâmbească și să se simtă bine atunci când îmi ascultă muzica", a spus Amir.

"What You Want" este o co-producție MediaPro Music și HaHaHa Production și este compusă de Amir Arafat, Lucian Nagy, Dorian Micu, Cristian Pascu, Sebastian Seredinschi, Șerban Cazan, Radu Alexandru, iar versurile de Dorian Micu, Cristian Pascu.

Amir a trăit multă vreme în Palestina, unde a descoperit muzica, împins de condițiile de război și de starea de tensiune în care trăia împreună cu părinții lui. Întors în România, Amir a participat în 2008 la Megastar, la care a fost desemnat câștigător. Anul trecut, pasiunea pentru muzica l-a determinat să participe și la Vocea României și a ales să meargă în echipa lui Smiley.

"Amir a fost o surpriză foarte plăcută pentru mine. I-am propus să vină la studio și să începem să lucram împreună. Are un timbru special și recunosc că are o determinare pe care am apreciat-o din timpul emisiunii", a mărturisit Smiley.

PUBLICITATE
Comentarii