Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Ana Munteanu - De ochii lumii

Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii concurs Vocea României 2017 și interpreta rolului principal în musical-ul "Mamma Mia!", lanseaza noul single "De Ochii Lumii". Melodia vorbește despre iubiri neîmpărtășite și despre oameni ce se pretind că totul este bine în relații sortite esecului, doar așa, de ochii lumii.

"Crede în tine și nu te lăsa doborât de niciun obstacol. Această piesa vorbește despre acele persone care aparent îți sunt alături, în care investești timp și sentimente, dar care ajung să te trădeze, să te mintă și chiar să se transforme în dușmani. Tot ce trebuie să faci este să fii exact cine ești tu, cu bune și cu rele. Nu încerca să-ți ascunzi durerea. Nu încerca să te prefaci ca totul este bine, că nu s-a întâmplat nimic, doar așa, de ochii lumii. Ia decizii, manifestă-te în felul tau, autentic și curajos", declară Ana Munteanu.

Piesa "De Ochii Lumii" este compusă de Vlad Popescu, Șerban Cazan, Cristi Pascu, Sebastian Seredinschi și Florin Boka, iar clipul este regizat de Isabella Szanto. Aceasta este cea de-a treia piesă lansată de tânăra artistă, după "Măști", single-ul ei de debut, și "Unde Te Duci?".

Ana Munteanu este în vârstă de 17 ani, cântă de la 5 ani și în prezent este eleva liceului de muzică "Ciprian Porumbescu" din Chișnău. Talentul muzical și pasiunea pentru muzică le-a moștenit de la părinții ei, iar în 2014, la numai 13 ani, tânăra a câștigat „Moldova are Talent", cu piesa Patriciei Kaas - „Il parle d'amour".

Citește mai multe despre Ana Munteanu
Videoclipuri cu Ana Munteanu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE