Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Ana Munteanu - Chocolat

Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii concurs Vocea României 2017 și interpreta rolului principal în musical-ul “Mamma Mia!”, în rolul Sophie, a lansat single-ul "Chocolat". Materialul este disponibil în articol.

Ana Munteanu revine pe piața muzicală cu o nouă piesă, de data aceasta în limba franceză. Cum era și firesc, artista nu a stat prea mult pe gânduri în ceea ce privește abordarea acestei piese, Ana Munteanu declarând de nenumărate ori cât de mult iubește limba franceză și cât de tare îi place să compună, cu gândurile și ideile în limba iubirii.

Combinația ciocolată-muzică, descrisă în limba franceză, pare să creioneze dragostea frumoasă, învelită în straturi de ciocolată și trăită în cel mai romantic loc cu putință - Paris.

Ana Munteanu cântă de la vârsta de 5 ani și, în prezent, este eleva liceului de muzică "Ciprian Porumbescu" din Chișinău. Talentul și pasiunea pentru muzică le-a moștenit de la părinții ei, chiar dacă aceștia nu au performat niciodată în acest domeniu. Studiază xilofonul, tobele și pianul, este fană declarată a legendarului cântăreț rus, Vladimir Visotki, adoră limba franceză și iubește muzica. În 2014, la numai 13 ani, tânăra a câștigat "Moldova are Talent", cu piesa Patriciei Kaas – "Il parle d’amour".

În palmares are mai multe premii muzicale: "Două inimi gemene", Chișinău, 2014 - premiul I, "Mărul de Aur", Chișinău, 2014 - premiul I, "Jocurile Delfice", Rusia, 2012 - Medalia de Aur. La Vocea României 2017, Ana a l-a cucerit pe Smiley încă de la audițiile pe nevăzute, când a interpretat "Bensonhurst Blues" în cadrul primului episod al sezonului. A demonstrat pas cu pas că este Vocea. A spus tuturor că "It’s a Man’s World", un moment excepțional devenit viral pe internet, a cântat despre inimă, după șlagărul "Of, inimioară", de la Luminița Dobrescu și a cucerit cu timbrul aparte. A ajuns apoi în finală alături de alte trei voci feminine și a convins cea mai mare parte a publicului să o voteze.

Citește mai multe despre Ana Munteanu
Videoclipuri cu Ana Munteanu
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE