Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: Accept - Zombie Apocalypse

Accept a lansat un nou single intitulat "Zombie Apocalypse", cu un sound şi un videoclip ameninţător. Anticipează un album nou numit "Too Mean to Die", care va sosi pe 29 ianuarie prin Nuclear Blast Records. Până atunci metaliştii germani ne delectează cu un videoclip de tip Vizualizer plin de imagini apocaliptice şi zombii umani supuşi maşinăriilor. Îl urmăriţi în articol.

Trupa heavy metal Accept are o vechime impresionantă, activând din 1976, dar nu îşi arată deloc vârsta pe acest nou single. "Zombie Apocalypse" sună proaspăt şi plin de enerige. Originile formaţiei pot fi găsite chiar prin anii '60 sub diferite alte denumiri, inclusiv Band X. Accept este considerat "naşul" thrash metal şi speed metal, fiind poate cel mai greu nume din scena heavy metal germană a anilor '80. Au fost numiţi ca influenţă de Metallica, Slayer, Pantera, Testament, Motley Crue, Overkill şi de trupe germane ca Helloween, Blind Guardian, Sodom sau Rage.

Revenim în prezent, în 2021, când trupa se pregăteşte să lanseze un nou material discografic. "Too Mean to Die" trebuia să debuteze de fapt pe 15 ianuarie, dar a fost amânat cu 2 săptămâni. Va fi primul LP al grupului fără basistul Peter Baltes, care a părăsit formaţia în noiembrie 2018. A fost între timp înlocuit de Martin Motnik. Accept a mai făcut o schimbare de componenţă, cooptând un al treilea chitarist, pe Philip Shouse, care îi ţinuse iniţial locul lui Uwe Lulis în timpul turneului din 2019 "Symphonic Terror", ulterior fiind inclus permanent în grup.

Mark Tornillo, solistul Accept a subliniat că mesajul noului single este obsesia după tehnologie a generaţiei de azi. Zombii sunt peste tot şi nu îşi pot lua ochii din ecrane, conform aceluiaşi muzician. Noul album a fost înregistrat în Nashville, Tennessee alături de producătorul britanic Andy Sneap, cunoscut pentru modul în care şi-a pus amprenta pe albume Judas Priest şi Megadeth. Acelaşi Sneap a tot colaborat cu Accept din 2010 încoace. Cât despre titlul "Too Mean to Die", acesta ar fi "răspunsul trupei pentru Corona", adică Accept sunt prea răi pentru a ceda în faţa bolii.

Ultimul disc al trupei a fost "The Rise of Chaos" din 2017 şi a fost primul release cu Uwe Lulis la chitară şi cu toboşarul Christopher Williams. Ei au făcut rocada cu Herman Frank şi Stefan Schwarzmann, continuând povestea trupei care a avut multe pauze în istoria sa şi multe înlocuiri de muzicieni. Accept a cântat la Arenele Romane în 2015, când promova albumul "Blind Rage" lansat în 2014. Acum metaliştii ajung la o discografie de 16 albume, iar "Too Mean to Die" a avut primul single lansat în octombrie 2020, "The Undertaker".

Citește mai multe despre Accept
Videoclipuri cu Accept
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE