Urmărește-ne în Social Media

Accept - The Reckoning

Formaţia germană de heavy metal Accept tocmai a lansat piesa şi videoclipul "The Reckoning". Avem de-a face cu un single de pe noul album, care va sosi pe 26 aprilie 2024. Se numeşte "Humanoid" şi apare prin Napalm Records.

Accept se pregăteşte să lanseze un album nou la 3 ani distanţă de ultimul, "Too Mean to Die", care a debutat în ianuarie 2021 prin Nuclear Blast Records. Acela a fost primul material fără basistul Peter Baltes, care a părăsit ACCEPT în noiembrie 2018. A fost înlocuit între timp de Martin Motnik. În plus, nemţii şi-au adăugat un al treilea chitarist, pe Philips Shouse.

"Too Mean to Die" a fost înregistrat în Nashville, alături de Andy Sneap, care şi-a pus amprenta pe ultimele albume de la Judas Priest şi Megadeth. Grupul a mai trecut prin schimbări importante în ultimul deceniu, spre exemplu avându-l pe Mark Tornillo la voce, ca înlocuitor pentru vocalul original, Udo Dirkscheider.

Mark poate fi ascultat pe ultimele 5 albume de studio ACCEPT: "Blood of The Nations" din 2010, "Stalingrad" din 2012, "Bling Rage" din 2014 şi "The Rise Of Chaos" din 2017, dar şi "Too Mean to Die" din 2021. Legat the "The Recckoning", acesta este al doilea single de pe noul album şi este unul accelerat şi dramatic, cu voce înaltă de heavy metal şi power metal, dar şi solo-uri impunătoare, muşcătoare.

Sunt şi câte riff-uri de thrash, dar mai degrabă cel comercializat şi cuminte din epoca Metallica "Load" şi "Reload". Accept a lansat şi un site oficial interactiv, unde pot reprograma un robot, cel care apare pe coperta albumului, descoperind diferite părţi ale albumului astfel.

Iată tracklist-ul noului disc:

01. Diving Into Sin
02. Humanoid
03. Frankenstein
04. Man Up
05. The Reckoning
06. Nobody Gets Out Alive
07. Ravages Of Time
08. Unbreakable
09. Mind Games
10. Straight Up Jack
11. Southside Of Hell

Primul single de pe LP a fost "Humanoid", lansat la început de an 2024.

Comentarii