Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Lyric Video: Accept - Koolaid

Heavy metaliştii germani de la Accept au lansat un nou lyric video pentru piesa "Koolaid". Melodia este extrasă de pe noul album de studio, "The Rise of Chaos", care va debuta pe 4 august. Albumul are 10 piese.

Formaţia are o istorie impresionantă în spate, având un rol esenţial în evoluţia metalului spre zona thrash şi speed metal. Au activat în anii 60, 70 şi 80, cu o pauză din 1989 până în 1992. Apoi din 1997 până în 2009 a avut loc încă o pauză, cu o mică revenire în 2005. Trupa a avut multe schimbări de componenţă, inclusiv în ultimii ani. În 2014 Accept şi-a pierdut chitaristul, Herman Frank şi apoi a plecat şi toboşarul Ştefan Schwarzmann.

Acum că lucrurile s-au mai aşezat trupa poate lansa noul album, "The Rise of Chaos". Acesta a fost anunţat în aprilie şi a avut primul single, cel care îi dă titlul lansat pe 2 iunie. Au trecut 3 ani de la ultimul LP al formaţiei, "Blind Rage" din 2014. Noua creaţie a venit sub bagheta lui Andy Sneap, care s-a ocupat şi de ultimele 3 albume ale nemţilor.

Cât despre "Koolaid", piesa nu are prea multe subtilităţi, fiind fix despre băutura plină de zahăr populară în SUA, mai ales după un scandal asociat unei secte. Viziunea acestei băuturi e diferită, cel puţin pentru chitaristul Wolf Hoffman. Acesta a declarat următoarele:

Koolaid este o băutură aromată bine cunoscută şi a fost amestecată cu cianură de către un şef de sectă, care şi-a făcut congregaţia să o bea: bărbaţi, femei şi copii. Toate pentru ca ei să ajungă în rai. De atunci expresia "a bea Kool-Aid" se referă la o persoană sau grup care are o credinţă nezdruncinată, un argument sau o filosofie fără examinare critică.

Acest fapt, că oamenii cred totul, atunci când povestea e "vândută" cum trebuie m-a intrigat toată viaţa. Pentru mine să fii critic şi alert tot timpul este cheia fiecărei decizii. Acesta e mesajul principal.

Artworkul copertei noului album a fost realizat de către artistul ungar Gyula Havancsák. Accept a declarat că noul disc reflectă vremurile în care trăim şi haosul lor.

Citește mai multe despre Accept
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE