Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Lyric Video: Taylor Swift - Lover

Taylor Swift își declară iubirea pentru acea persoană specială din viața sa în versurile uneia dintre cele mai romantice piese lansate de artistă în ultimii ani. "Lover" se numește noul ei single, ce readuce în muzica lui Taylor influențele country.

Taylor Swift ne dezvăluie latura sa romantică în clipul cu versuri al noului single "Lover". Artista americană ne povestește despre cât de mult îl iubește pe actualul ei partener, mărturisindu-ne că i se pare că îl cunoaște de o viață și că își dorește să rămână împreună cu el pentru totdeauna. Melodia va beneficia și de un videoclip, ce a fost deja filmat și urmează să apară pe 22 august.

Această baladă de iubire denumește și noul album al lui Taylor Swift, un material ce va include nu mai puțin de 18 melodii. "Lover" este cea de-a patra piesă dezvăluită de pe acest LP, după euforicul single "Me!" și reflexivele piese "You Need to Calm Down" și "The Archer.".

Albumul "Lover" va fi cel de-al șaptelea material discografic al lui Taylor Swift și primul lansat împreună cu casa de discuri Republic Records, după încetarea colaborării cu Big Machine. LP-ul este programat pentru lansare pe 23 august.

Albumul anterior al lui Taylor Swift s-a intitulat "Reputation" și a fost cel mai bine vândut album pop al anului 2017, raportat la perioada de timp în care a fost disponibil pe piață.  Pe coperta disculuiTaylor apare într-o ținută cu aer punk, în fundal putând fi observate diverse fragmente de articole din presă, cu titluri ce conțin numele artistei.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE