Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Taylor Swift o ia de la zero cu noul album "Reputation", așteptat în noiembrie

Taylor Swift va lansa toamna aceasta cel de-al 6-lea album de studio. Intitulat ”Reputation”, discul a fost precedat de o campanie de promovare în online, care indică mesajul acestui material. Artista a șters conținutul conturilor sale de Facebook, Twitter, Instagram și Tumblr, sugerând că vrea să-și construiască o nouă reputație, care să nu fie influențată de zvonurile și comentariile din online.
Coperta noului album Taylor Swift - ”Reputation”

Coperta noului album Taylor Swift - ”Reputation”

După o pauză de 3 ani de la primul ei album pop, ”1989”, Taylor Swift revine cu un material menit să stârnească discuții. Cel de-al 6-lea disc de studio al artistei se numește "Reputation" și va fi lansat pe 10 noiembrie.

Înainte de a răspândi vestea lansării acestui nou material, Taylor Swift a șters toate postările de pe paginile sale de Facebook, Twitter, Instagram și Tumblr, singurele informații accesibile acum pe aceste conturi făcând trimitere la albumul "Reputation".

Pe coperta discului, Taylor apare într-o ținută cu aer punk, în fundal putând fi observate diverse fragmente de articole din presă, cu titluri ce conțin numele artistei. Această idee a utilizării unor texte din presă în artwork a mai fost folosită și de către alți artiști, pe Twitter apărând comparații între coperta albumului "Reputation" și imaginile emblematicelor discuri "Controversy" (lansat de Prince în 1981) și ”Lies” (lansat de Guns N' Roses în 1988).

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Alături de copertă, Taylor Swift a publicat și o serie de teasere, respectiv scurte clipuri în care un șarpe se îndreaptă spre cameră, încercând să muște ecranul. Editorii revistei Rolling Stone au indicat că acestea ar putea face referire la disputa dintre Taylor și Kim Kardashian, soția lui Kanye trimițându-i anul trecut artistei niște emoticoane cu șerpi.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on


Primul single de pe noul album "Reputation" va fi lansat astăzi, 24 august. Titlul piesei nu a fost dezvăluit, însă unele publicații au anunțat deja că aceasta s-ar intitula ”Timeless”.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie Reyez, o Frida Kahlo modernă, cu timbrul lui Amy Winehouse

Un nou talent pe scena muzicală internațională, Jessie Reyez are un timbru vocal impresionant, mesaje îndrăznețe și un look pe...

Închide