BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Taylor Swift o ia de la zero cu noul album "Reputation", așteptat în noiembrie

Taylor Swift va lansa toamna aceasta cel de-al 6-lea album de studio. Intitulat ”Reputation”, discul a fost precedat de o campanie de promovare în online, care indică mesajul acestui material. Artista a șters conținutul conturilor sale de Facebook, Twitter, Instagram și Tumblr, sugerând că vrea să-și construiască o nouă reputație, care să nu fie influențată de zvonurile și comentariile din online.
Coperta noului album Taylor Swift - ”Reputation”

Coperta noului album Taylor Swift - ”Reputation”

După o pauză de 3 ani de la primul ei album pop, ”1989”, Taylor Swift revine cu un material menit să stârnească discuții. Cel de-al 6-lea disc de studio al artistei se numește "Reputation" și va fi lansat pe 10 noiembrie.

Înainte de a răspândi vestea lansării acestui nou material, Taylor Swift a șters toate postările de pe paginile sale de Facebook, Twitter, Instagram și Tumblr, singurele informații accesibile acum pe aceste conturi făcând trimitere la albumul "Reputation".

Pe coperta discului, Taylor apare într-o ținută cu aer punk, în fundal putând fi observate diverse fragmente de articole din presă, cu titluri ce conțin numele artistei. Această idee a utilizării unor texte din presă în artwork a mai fost folosită și de către alți artiști, pe Twitter apărând comparații între coperta albumului "Reputation" și imaginile emblematicelor discuri "Controversy" (lansat de Prince în 1981) și ”Lies” (lansat de Guns N' Roses în 1988).

Alături de copertă, Taylor Swift a publicat și o serie de teasere, respectiv scurte clipuri în care un șarpe se îndreaptă spre cameră, încercând să muște ecranul. Editorii revistei Rolling Stone au indicat că acestea ar putea face referire la disputa dintre Taylor și Kim Kardashian, soția lui Kanye trimițându-i anul trecut artistei niște emoticoane cu șerpi.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on


Primul single de pe noul album "Reputation" va fi lansat astăzi, 24 august. Titlul piesei nu a fost dezvăluit, însă unele publicații au anunțat deja că aceasta s-ar intitula ”Timeless”.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie Reyez, o Frida Kahlo modernă, cu timbrul lui Amy Winehouse

Un nou talent pe scena muzicală internațională, Jessie Reyez are un timbru vocal impresionant, mesaje îndrăznețe și un look pe...

Închide