Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Lyric Video: Taylor Swift - The Archer

Taylor Swift a lansat al treilea single de pe viitorul album, "The Archer". Este o piesă specială, a cincea de pe album, iar fanii lui Taylor ştiu că mereu piesa 5 are o însemnătate deosebită. Vă invităm să îi vizualizaţi clipul cu versuri în articol.

"The Archer" este al treilea single extras de pe viitorul album Taylor Swift, "Lover". Acesta va sosi în format fizic, dar şi pe platformele digitale pe 23 august. Noua piesă sună ca un track nostalgic al anilor '80, care ar ajunge lejer în serialele "Black Mirror" sau "Stranger Things". Aminteşte puţin de Robyn, dar cântat cu mai puţin patos şi cu mai multă visare şi melancolie.

Criticii muzicali şi fanii au numit această melodie drept una dintre cele mai interesante ale lui Taylor Swift. Este compusă alturi de Jack Antonoff şi invocă nostalgii ale relaţiilor trecute, ale greşelilor şi drumurilor ce ar fi putut fi diferite. Se aude la after party, la răsărit de soare şi pe genericul de final al unei producţii romantice.

Fanii au început deja să disece versurile, încercând să afle cine este "arcaşul" şi dacă este o aluzie la zodia Săgetător. Nu lipsesc nici comparaţii cu Cyndi Lauper şi "Time After Time" sau "Drive" de la The Cars în comentariile de pe YouTube. Noul single a primit un teaser în ultimul clip al artistei, în care cântăreaţa Hayley Kiyoko apare trăgând cu un arc cu săgeţi la o ţintă cu un 5 uriaş pe ea. Swift a pornit şi o colecţie de produse "track five", ce include pulovere şi haine.

A trecut puţin peste o lună de când muziciana a lansat videoclipul viral pentru piesa "You Need to Calm Down". A fost plin de cameo-uri de celebrităţi din lumea LGBTQ şi a semnalat în sfârşit împăcarea cu Katy Perry. Taylor apare în clip îmbrăcată în cartofi McDonald's şi se ia în braţe cu Katy în costum de hamburger. Nu se poate un simbol de steag alb mai clar de atât.

Taylor a semnat cu o nouă casă de discuri la final de 2018, Universal Media Group (UMG) şi a început anul cu o colaborare cu Brendon Urie de la Panic! At the Disco pe piesa "ME!". Au urmat premii la Billboard Music Awards 2019 şi un interviu cu întrebări incomode despre copii.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE