Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie

Lyric Video: Jordi Sans & Mikel Quilez feat. Cristina Clea - Feel The Night

Jordi Sans, un apreciat DJ și producător spaniol, colaborează pentru prima dată cu Mikel Quilez și Cristina Clea și lansează o piesă care ne duce imediat cu gândul la libertatea simțită la un festival de muzică electronică. "Feel the night" se numește single-ul și ne amintește de zilele călduroase de vară.
Urmărește-ne pe

"Sunt fericit pentru toate lansările de anul trecut, care au avut rezultate foarte bune. Sunt extrem de recunoscător publicului, caselor de discuri care m-au sprijinit și fiecărei persoane care a crezut în mine și mi-a fost alături în toți acești 10 ani de carieră. Totodată, îi mulțumesc Universului că mi-a dat acest dar, muzica, deoarece este ceea ce iubesc să fac. Sunt mândru să încep anul așa, cu această colaborare, și sunt sigur că va fi unul dintre cele mai bune începuturi de an pe care le-am avut vreodată. Am așteptări mari de la această piesă, "Feel the night", și sper foarte tare să vă placă și să vă bucurați de ea", a spus Jordi Sans.

Jordi Sans este un apreciat DJ și producător muzical din Barcelona. A avut reprezentații importante în Spania și Europa, în fața a zeci de mii de oameni și își propune să ducă muzica electronică la un nou nivel. Este un adevărat artist, care dă ritm și efervescență scenei muzicale.

Mike Quilez este un tânăr producător și DJ spaniol, la 14 ani a început să devină interesat de zona electronică și cu timpul și-a produs și lansat propriile piese.

Cristina Clea este songwriter, actriță, model și cântăreață din Barcelona. Încă de când era mică a fost pasionată de tot ce înseamnă artă, dar întotdeauna a simțit ceva special pentru muzică. Așa că, în urmă cu câțiva ani a decis să se dedice complet muzicii, să cânte și să-și compună propriile piese.

Citește mai multe despre Jordi Sans
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE