Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Toto

Toto este dintre cele mai proeminente trupe ale anilor '70 și '80. Printre hiturile formației Toto care au fermecat generaţii întregi se numără: “Hold the Line”,”Africa”,”Rosanna”, “I won’t hold you back”, “Georgy Por Lucrând într-o varietate largă de proiecte, amprenta fiecărui membru al trupei poate fi ascultată pe un număr impresionant de peste 5000 de albume, care însumate le-au adus vânzări de jumătate de miliard de exemplare în întreaga lume. Trupa Toto a vândut 35 de milioane de albume.

Formația Toto va concerta în premieră în România pe 27 iunie 2015.

Următoarele evenimente cu Toto

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Toto

Weezer Africa Toto cover Tweet

Ascultă coverul realizat de Weezer după piesa "Africa" de la Toto - AUDIO

Artiştii sunt deseori capricioşi şi joacă după propriile reguli, dar uneori se pliază şi pe cerinţele fanilor. Aşa a procedat Weezer, realizând un cover după piesa "Africa" a grupului Toto. Vă invităm să ascultaţi melodia în cadrul articolului.

Poze concert TOTO - București 2015

Formația Toto a concertat în premieră la București pe 27 iunie 2015. Urmărește galeria de poze de la concertul desfășurat la Sala Palatului.

Mike Porcaro (basist TOTO)

Basistul trupei TOTO, Mike Porcaro a murit la 59 de ani

Basistul trupei TOTO, Mike Porcaro a murit la 59 de ani, fiind bolnav de ALS (scleroză laterală amiotrofică). Concertul TOTO de la București este programat pentru 27 iunie, la bas urmând să cânte ca invitat David Hungate (membru fondator al formației).

Toto

"Toto XIV", primul album al trupei după 9 ani de pauză, pe piață în martie

Toto va lansa în primăvară un nou album intitulat "XIV". Materialul, ce încheie o pauză discografică de 9 ani, va fi disponibil în Europa începând cu data de 20 martie. Toto va promova noul disc în cadrul unui turneu ce va avea oprire în România pe 27 iunie.

Toto

Toto concertează pentru prima oară în România

Toto, una dintre cele mai proeminente trupe ale anilor '70 și '80, va cânta în premieră la București pe 27 iunie 2015. Concertul va avea loc la Sala Palatului, publicul din România având ocazia de a se delecta cu piese celebre precum: “Hold the Line”,”Africa”,”Rosanna”, “I won’t hold you back”.

CLOSE
CLOSE