Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Seria "Agatha All Along" va avea premiera pe Disney+ în septembrie

"Agatha All Along", o serie spinoff "WandaVision", va apărea pe Disney+ în toamna acestui an. În rolul principal o vom revedea pe actrița Kathryn Hahn. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Agatha în seria "WandaVision"
Agatha în seria "WandaVision" │ FOTO: captură YouTube / MarvelMusicVEVO

Noua serie Marvel va debuta cu două episoade pe 18 septembrie. Anunțul a fost făcut în timpul unei prezentări Disney la care a luat parte și starul serialului, Kathryn Hahn. Ea a urcat pe scenă alături de colegii săi, Joe Locke și Patti LuPone, și au dezvăluit titlul final al serialului după mai multe de schimbări. Show a fost intitulat inițial "Agatha: House of Harkness". A fost modificat în "Agatha: Coven of Chaos", apoi în "Agatha: Darkhold Diaries". Varianta câștigătoare a fost însă "Agatha All Along".

Acțiunea din "Agatha All Along" preia o parte din povestea seriei "WandaVision", mai exact momentele finale, când Agatha Harkness este lăsată fără puteri de Wanda Maximoff aka Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Agatha va încerca să-și recâștige putere și va aduna în jurul săi niște aliați surprinzători.

Seria va avea același scenarist și producător ca "WandaVision" - Jac Schaeffer. Lui i se alătură Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos și Brad Winderbaum ca producători. În ceea ce privește distribuția, ea este completată de Aubrey Plaza, Sasheer Zamata, Ali Ahn și Debra Jo Rupp.

"WandaVision", prima serie live-action Marvel de pe Disney+, a strâns 23 de nominalizări la Premiile Emmy, inclusiv una pentru Hahn la categoria "Cea mai bună actriță în rol secundar într-o serie limitată". Unul dintre premii a fost câștigat la categoria "Cea mai bună muzică originală" pentru melodia "Agatha All Along".

Trending