Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

"Toto XIV", primul album al trupei după 9 ani de pauză, pe piață în martie

Toto va lansa în primăvară un nou album intitulat "XIV". Materialul, ce încheie o pauză discografică de 9 ani, va fi disponibil în Europa începând cu data de 20 martie. Toto va promova noul disc în cadrul unui turneu ce va avea oprire în România pe 27 iunie.

Publicat

pe

Toto
Toto

Noul album "Toto XIV" va fi disponibil în versiune de dublu LP de vinil, CD si o ediție limitată Super Deluxe, cu CD, DVD (documentar ‘making of’), booklet cu povestea discului, interviuri, un poster exclusiv, tricou (doar măsura L) și o litografie. Realizat după peste trei decenii de activitate, discul este o demonstratie de măiestrie muzicală la cel mai înalt nivel, muzica și versurile fiind însuflețite de Lukather, Paich, Porcaro & Williams alături de colegii lor. "Toto XIV" este primul album cu noi compoziții de la “Falling In Between” (2006).

Coperta "Toto XIV"

Coperta "Toto XIV"

“Atunci când ne pui la un loc, și fiecare vine cu părticica lui, totul se leagă în mod miraculos. Evoluția fiecăruia este la cel mai inalt nivel. Chiar dăm tot ce este mai bun din noi, si ne straduim să luăm fiecare cele mai bune decizii – ce este cel mai bine pentru muzică.” - chitaristul Steve “Luke” Lukather

“Vorbim despre o formație în care toată lumea compune, toată lumea cântă cu vocea, toți suntem instrumentiști.” - solistul Joseph Williams 

Prezentare video "Toto XIV"

Turneul european pentru promovarea noului album îi va aduce pe Toto la București pe 27 iunie, la Sala Palatului. Cei prezenţi se vor delecta cu piese celebre precum: “Hold the Line”,”Africa”,”Rosanna”, “I won’t hold you back”, “Georgy Porgy” si multe altele din bogatul lor repertoriu de piese legendare și vor avea ocazia să audă live pentru prima oară melodiile de pe "Toto XIV".

Toto reprezintă un simbol incontestabil al culturii pop şi sunt printre puţinele trupe care şi-au păstrat stilul original, în ciuda tuturor schimbărilor din curentele muzicale, bucurându-se de-a lungul a celor 36 de ani de carieră de o vastă bază de fani din toate generaţiile.

Prețurile biletelor la primul concert Toto în România:

  • VIP – 450 lei
  • Cat 1 – 315 lei
  • Cat 2 – 225 lei
  • Cat 3 – 171 lei
  • Cat 4 – 121,5 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 27 iunie 2015

Toto

Loc
Sala Palatului

Trending