Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Filmul "Supergirl: Woman of Tomorrow" a primit o dată oficială de lansare

"Supergirl: Woman of Tomorrow", filmul ce o are ca protagonistă pe Milly Alcock, și-a făcut loc în calendarul lansărilor din Universul DC. Află când va ajunge în cinematografe.

Publicat

pe

Milly Alcock într-un interviu pentru Max
Milly Alcock într-un interviu pentru Max │ FOTO: Max

"Supergirl: Woman of Tomorrow" va debuta pe 26 iunie 2026 în Imax. Este cel de-al doilea film din noul Univers DC după "Superman", regizat de James Gunn, ce va apărea pe 11 iulie 2025. Revenind la "Supergirl", pelicula o va avea în rolul principal pe Milly Alcock ("House of the Dragon") și va fi regizată de Craig Gillespie ("Cruella"), pe un scenariu scris de Ana Nogueira ("The Vampire Diaries").

Proiectul cinematografic este bazat pe o serie de benzi desenate din 2022 realizate de Tom King și Bilquis Evely. Povestea este construită în jurul Karei Zor-El aka Supergirl care decide să se îndepărteze de Pământ și de vărul său, Superman, și să călătorească prin spațiu alături de câinele ei, Krypto the Superdog. Ea întâlnește o fată extraterestră pe nume Ruthye, care este chitită să răzbune moartea tatălui său și o recrutează pe Supergirl pentru a o ajuta.

Milly Alcock a obținut rolul în ianuarie, după ce interpretarea ei remarcabilă din primul sezon al serialului "House of the Dragon" a atras atenția lui James Gunn, unul dintre șefii DC. El a spus că această Supergirl va fi mai "hardcore" decât versiunile anterioare, deoarece a fost călită de "traumele" trecutului. Kara a văzut cum planeta sa natală a fost distrusă înainte să înceapă o nouă viață pe Pământ.

Originară din Australia, Milly Alcock și-a început cariera în adolescență, la Aussie TV, înainte de a fi distribuită în "House of the Dragon", serialul prequel "Game of Thrones" de pe HBO. Alcock a primit o mulțime de aprecieri pentru interpretarea ei ca prințesa Targaryen în primele cinci episoade ale serialului, înainte de a ceda rolul Emmei D’Arcy după ce cronologia show-ului a escaladat cu 10 ani.

Trending