Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - I Had Some Help (feat. Morgan Wallen)

Post Malone a lansat o piesă nouă, pe 10 mai 2024, de această dată abordând genul country. Se numeşte "I Had Some Help" şi este o colaborare cu artistul country Morgan Wallen. A sosit şi videoclipul şi acţiunea se petrece într-un bar.

Post Malone se prezintă cu imaginea unui "băiat de la ţară", cu jachetă, cizme acoperite cu piele întoarsă, şapcă de baseball cu Dallas şi jeanşi clasici. Se urcă pe bar, este dat afară din cârciumă şi trece prin tot soiul de peripeţii "rurale". Morgan Wallen apare cu imaginea prietenului neaşteptat pe care îl găseşti în parcarea unui bar prăfuit. Nu lipsesc şi ispitele: două muze într-o camionetă încep să facă drifturi şi îi duc pe băieţi spre noi necazuri.

Steagul american tronează în multe cadre ale acestui clip, cum se întâmplă în multe zone din Texas, Arizona sau Alabama. Versurile sunt... amuzante, e vorba despre momentul când ai făcut o prostie şi te scuzi spunând că "nu am făcut-o de unul singur".

Piesa "I Had Some Help" vine după săptămâni întregi de teasere în social media. Totul începuse cu un clip de 17 secunde postat pe TikTol în aprilie. Apoi Wallen l-a adus pe scenă pe Posty la Stagecoach, pentru a interpreta piesa live pentru prima dată. Cei doi îşi sincronizează foarte armonios vocile şi cântă despre o despărţire.

Gurile rele spun că nu e o întâmplare, iar Post Malone ar pregăti chiar un album country întreg. E anul muzicii country, de vreme ce şi Beyonce a lansat piese de genul. Spre country s-au întors în ultimii ani Miley Cyrus, Diplo şi cumva Lil Nas X a dat startul prin "Old Town Road". Malone nu e străin de reprezentanţii country: la premiile Country Music Awards 2023 a cântat "John Deere Greene" şi "Pickup Man" alături de Wallen şi Hardy.

De noul videoclip s-a ocupat regizorul Chris Villa. Ultimul album lansat de Post Malone a fost "Austin", care a sosit în 2023, urmându-l pe "Twelve Carat Toothache" din 2022. LP-ul din 2023 a generat single-uri precum "Chemical", "Mourning", "Overdrive" şi "Enough Is Enough".

Comentarii

Albume noi

Taylor Swift a lansat "The Tortured Poets Department", un dublu-album despre complexitatea unei despărțiri

"The Tortured Poets Department", mult-așteptatul album al lui Taylor Swift, a fost lansat. Discul cuprinde colaborări cu Past Malone și Florence and the Machine. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift - "The Tortured Poets Department"
Taylor Swift - "The Tortured Poets Department" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Taylor Swift explorează din nou iubirea și toate ramificațiile ei, inclusiv despărțirile, în noul său album, "The Tortured Poets Department". A fost compus de artistă, alături de vechii săi colaboratori, Jack Antonoff și Aaron Dessner. Conține 16 piese, printre care două colaborări - "Fornight" (feat. Post Malone) și "Florida!!!" (feat. Florence and The Machine).

Fanii artistei au fost extaziați de această lansare, însă Swift le-a mai pregătit o surpriză. La scurt timp după publicarea albumului, ea a dezvăluit că a pregătit încă o serie de 15 melodii:

<<"The Tortured Poets Department>> este în secret un dublu-album. Am scris atât de multă poezie dureroasă în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc pe toată cu voi , așa că iată a doua parte din TTPD: <<The Anthology>>. Și acum povestea nu mai este a mea… este toată a voastră."

Taylor Swift a descris noul său disc drept "o antologie de piese noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-o perioadă trecătoare și fatalistă, una care a fost în același timp senzațională și dureroasă în egală măsură".

A continuat:

"Această perioadă a vieții autorului s-a încheiat acum, capitolul s-a închis și s-a dus. Nu există nimic de răzbunat, nu există obiective de stabilit odată ce rănile s-au vindecat. Și după o reflecție ulterioară, un număr bun din ele s-a dovedit a fi autoprovocat. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub formă de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea... și atunci tot ce a rămas în urmă este poezia chinuitoare.

"The Tortured Poets Department" este disponibil pe vinil, CD, casetă și formate digitale. Albumul a fost disponibil și în câteva ediții de colecție, care includeau melodii bonus unice (intitulate "The Bolter", "The Albatros" și "The Black Dog"). În prezent, copii fizice ale albumului cu piesa bonus "The Manuscript" sunt disponibile pe site-ul Taylor Swift.

Citește în continuare