Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Toto concertează pentru prima oară în România

Toto, una dintre cele mai proeminente trupe ale anilor '70 și '80, va cânta în premieră la București pe 27 iunie 2015. Concertul va avea loc la Sala Palatului, publicul din România având ocazia de a se delecta cu piese celebre precum: “Hold the Line”,”Africa”,”Rosanna”, “I won’t hold you back”.
Toto

Toto

Puţine grupuri din istoria muzicii înregistrate au reuşit individual sau împreună să marcheze cultura pop aşa cum au făcut-o cei de la Toto. Hit-urile care au fermecat generaţii întregi vor transforma seara de 27 iunie într-o experienţă unică, Toto fiind recunoscuţi pentru performanţele lor live impecabile. Cei prezenţi se vor delecta cu piese celebre precum: “Hold the Line”,”Africa”,”Rosanna”, “I won’t hold you back”, “Georgy Porgy” și multe altele din bogatul lor repertoriu.

Lucrând într-o varietate largă de proiecte, amprenta fiecărui membru al trupei poate fi ascultată pe un număr impresionant de peste 5000 de albume, care însumate le-au adus vânzări de jumătate de miliard de exemplare în întreaga lume. De asemenea, performanţele lor au fost recunoscute de către NARAS (Naţional Academy of Recording Arts and Sciences), primind, de asemenea, nu mai puţin de 225 de nominalizări la premiile Grammy. Ca trupă, Toto a vândut 35 de milioane de albume şi chiar şi în prezent continuă să umple până la refuz stadioane şi săli de concerte în întreagă lume.

Toto - "Africa"

Toto reprezintă un simbol incontestabil al culturii pop şi sunt printre puţinele trupe care şi-au păstrat stilul original, în ciuda tuturor schimbărilor din curentele muzicale, bucurându-se de-a lungul a celor 36 de ani de carieră de o vastă bază de fani din toate generaţiile.

Primul concert Toto în România este organizat de Phoenix Entertainment. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București pe 27 iunie 2015.

Prețurile biletelor la primul concert Toto în România:

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro la următoarele categorii de preț:

  • VIP - 450 lei
  • Cat 1 – 315 lei
  • Cat 2 – 225 lei
  • Cat 3 - 171 lei
  • Cat 4 - 121,5 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Toto
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foo Fighters – "In The Clear" - LYRIC VIDEO

"In The Clear" este cel de-al șaselea single Foo Fighters extras de pe noul album "Sonic Highways". Piesa a fost...

Închide