Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Paul Gilbert

Următoarele evenimente cu Paul Gilbert

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Paul Gilbert

Paul Gilbert - 2 ore jumate de vibrație maximă în Sin City București

Paul Gilbert a transformat cu chitara sa magică Bucureștiul în Sin City. Recenzia concertului de la Hard Rock Cafe de pe 31 martie, setlist și poze.

Concert Paul Gilbert la Hard Rock Cafe pe 31 martie 2013

Paul Gilbert a concertat la Hard Rock Cafe pe 31 martie 2013. Urmăriți galerie de poze cu celebrul chitarist din Mr. Big  și colegii săi instrumentiști. Galerie de poze Paul... Continuare »

Paul Gilbert

Reguli de acces pentru concertul Paul Gilbert de la București

Paul Gilbert va reveni la București cu un concert pe care îl va susține pe 31 martie la Hard Rock Cafe. Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00 iar concertul va începe la 21:00.

Concert Paul Gilbert la Hard Rock Cafe din București

Celebrul chitarist Paul Gilbert va reveni la București cu un concert pe care îl va susține pe 31 martie la Hard Rock Cafe începând cu ora 20.00. Biletele se găsesc pe Eventim la prețurile de 80 ron (loc în picioare) și 140 ron (loc la masă).

Paul Gilbert

Vibrato - noul album Paul Gilbert - TRACKLIST

Cu o carieră de peste 25 de ani și numeroase albume lansate alături de Mr. Big și Racer X, profesorul chitarei electrice revine în atenția fanilor cu un nou album solo.

paul gilbert curseofthecastledragon

Concert Paul Gilbert pentru a doua oară în România

Paul Gilbert revine în România pentru două concerte în decembrie: la Sibiu pe 3 decembrie în Oldies Pub și pe 4 decembrie în The Silver Church din București. Muzicianul a... Continuare »

CLOSE
CLOSE