Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Paul Gilbert la Hard Rock Cafe din București

Celebrul chitarist Paul Gilbert va reveni la București cu un concert pe care îl va susține pe 31 martie la Hard Rock Cafe începând cu ora 20.00. Biletele se găsesc pe Eventim la prețurile de 80 ron (loc în picioare) și 140 ron (loc la masă).

Publicat

pe

Paul Gilbert │ FOTO: www.facebook.com

Celebrul chitarist Paul Gilbert va reveni la București cu un concert pe care îl va susține pe 31 martie la Hard Rock Cafe începând cu ora 20.00. Cu o carieră de peste 25 de ani și numeroase albume lansate alături de Mr. Big și Racer X, profesorul chitarei electrice, a lansat pe 15 octombrie 2012 cel de-al 12-lea album, intitulat "Vibrato".

Biletele se găsesc pe Eventim la prețurile de 80 lei (loc în picioare) și 140 lei (loc la masă).

Paul Gilbert

Paul Gilbert │ FOTO: www.facebook.com

Apreciat pentru tehnica sa desăvârșită, Paul Gilbert și-a descoperit pasiunea încă de la vârsta de 5 ani, când părinții lui i-au dăruit o chitară și un amplificator de jucărie. La 15 ani, cânta deja într-o formație, iar mai târziu s-a făcut cunoscut publicului larg prin intermediul trupei Racer X. În 1988, pune bazele celebrei formații Mr. Big, alături de Billy Sheehan, Pat Torpey și Eric Martin, împreună cu care a cucerit întreaga lume. Piese precum "To be with you", "Just take my heart" sau "Take cover" rămân piese de referință în istoria rock-ului.

În 2013, Paul Gilbert își promovează ultimul său album, "Vibrato", lansat anul trecut pe care Mike Portnoy l-a inclus în topul celor mai bune albume apărute în 2012. La realizarea materialului și-au adus contribuția nume precum Thomas Lang, Kelly Lemieux și Emi Gilbert. "Vibrato" este un mix eclectic de rock, jazz, blues și prog-rock în care Gilbert își etalează și calitățile vocale, pe lângă cele instrumentale. Materialul iese din tipar obișnuit al albumelor scoase de chitariștii de top din lume și reprezintă o adevărată revelație în domeniu datorită stilului său îndrăzneț și original, ceea ce îl atestă încă o dată pe Paul Gibert drept unul dintre cei mai mari muzicieni ai planetei.

Paul Gilbert - Viking Kong

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 31 martie 2013

Paul Gilbert

Loc
Hard Rock Cafe

Trending