Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Paul Gilbert pentru a doua oară în România

Publicat

pe

paul gilbert curseofthecastledragon
paul gilbert curseofthecastledragon

paul gilbert curseofthecastledragon

Paul Gilbert revine în România pentru două concerte în decembrie: la Sibiu pe 3 decembrie în Oldies Pub și pe 4 decembrie în The Silver Church din București. Muzicianul a cântat în Mr. Big, Racer X și are o carieră solo de mare succes, fiind unul dintre cei mai rapizi chitariști.

Paul Gilbert își prezintă ultimul său album în turneul european din noiembrie și decembrie 2010. “Fuzz Universe” conține 12 piese la chitară încadrate în rock, blues, clasic, pop și jazz. Melodiile au o intensitate care satisface fanii shred, amatori de solouri rapide la chitară. Bateristul Jeff Bowders și basistul Craig Martini, care apar pe acest album, vor călători alături de Gilbert. Surpriza turneului din 2010 este chitaristul și vocalul - invitat special. Tony a cântat în trupa TOTO ca vocalist și chitarist în cadrul turneelor mondiale. Totodată, l-a însoțit pe Paul în Japonia în turneul din anii '90.

Concertul din București va incepe la ora 20. Bilete au prețuri în funcție de data achiziției: 50 lei până în 30 septembrie, 70 lei până la sfârșitul lunii noiembrie și 90 de lei în perioada 1-4 decembrie. Pentru concertul de la Silver Church sunt disponibile 47 de bilete VIP cu loc la masa.

Chitariștii amatori îl pot avea profesor pe Paul Gilbert, alegând un pachet cu o lecție de 90 de minute și alte surprize. Detalii: www.paulgilbert.com.

Trending