Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Reguli de acces pentru concertul Paul Gilbert de la București

Paul Gilbert va reveni la București cu un concert pe care îl va susține pe 31 martie la Hard Rock Cafe. Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00 iar concertul va începe la 21:00.
Paul Gilbert

Paul Gilbert

Paul Gilbert va reveni la București cu un concert pe care îl va susține pe 31 martie la Hard Rock Cafe. Artistul ne va încanta cu un spectacol extraordinar în care va expune celor prezenți nu numai virtuozitatea sa în mânuirea chitării, cât și talentul sau de solist vocal și de entertainer. Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00 iar concertul va începe la 21:00.

Paul Gilbert

Paul Gilbert

Biletele rămase sunt disponibile la prețurile de 140 lei (cu loc la masă) și 80 lei (în picioare) și se pot achiziționa din rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și de la Hard Rock Cafe. Cei care și-au achiziționat sau își vor achiziționa bilet cu loc trebuie să își faca o rezervare în prealabil pentru a-și selecta masa pe care doresc să o ocupe. Pentru rezervări, va rugam să contactați clubul Hard Rock Cafe.

Este interzis accesul în locație cu:

  • mâncare și băutura din exteriorul locației
  • droguri
  • arme sau obiecte contondente
  • aparate foto profesionale
  • aparate video

În 2013, Paul Gilbert își promovează ultimul său album, "Vibrato", lansat anul trecut pe care Mike Portnoy l-a inclus în topul celor mai bune albume apărute în 2012. La realizarea materialului și-au adus contribuția nume precum Thomas Lang, Kelly Lemieux și Emi Gilbert. "Vibrato" este un mix eclectic de rock, jazz, blues și prog-rock în care Paul Gilbert își etalează și calitățile vocale, pe lângă cele instrumentale. Materialul iese din tipar obișnuit al albumelor scoase de chitariștii de top din lume și reprezintă o adevărată revelație în domeniu datorită stilului său îndrăzneț și original, ceea ce îl atestă încă o dată pe Paul Gibert drept unul dintre cei mai mari muzicieni ai planetei.

Paul Gilbert - Guitar Solo

Apreciat pentru tehnica sa desăvârșită, Paul Gilbert și-a descoperit pasiunea încă de la vârsta de 5 ani, când părinții lui i-au dăruit o chitară și un amplificator de jucărie. La 15 ani, cânta deja într-o formație, iar mai târziu s-a făcut cunoscut publicului larg prin intermediul trupei Racer X. În 1988, pune bazele celebrei formații Mr. Big, alături de Billy Sheehan, Pat Torpey și Eric Martin, împreună cu care a cucerit întreaga lume. Piese precum "To be with you", "Just take my heart" sau "Take Cover" rămân piese de referință în istoria rock-ului.

Citește mai multe despre Paul Gilbert
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Depeche Mode surprinde cu videoclipul "Soothe My Soul" - EXPLICIT

Trupa Depeche Mode a lansat cel mai recent videoclip pentru piesa "Soothe My Soul". Urmareste clipul pe InfoMusic.

Închide