Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Magnolia

Magnolia Magnolia este proiectul inițiat de Raluca Leahu, cunoscută ca DJ și prezentator radio și TV. Alături de Dan Leahu (chitară și synth), Radu Anghel (bass) și Bogdan Moroșanu (tobe), Magnolia cântă un stil retro cu influențe de electro, pop, soul și chiar de rock.

Magnolia a deschis show-ul trupei "I Blame Coco", iar la scurt timp după a lansat single-ul de debut, “Music”. A cântat în deschiderea concertului Roxette de pe 30 mai 2011 de la Zone Arena.

Următoarele evenimente cu Magnolia

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Magnolia

K-lu mixeaza la B'Estfest 2011

Dj-ii români mixează la B'Estfest!

Confirmări peste confirmări în tabăra B'Estfest. După ce Caspa, Nero și NAPT– au acceptat să mixeze în programul festivalului, e rândul DJ-ilor români să completeze lista, astfel în cele trei... Continuare »

Concert Roxette- Schita acces

Marie (Roxette) își sărbătorește ziua de naștere la București

Întrucât mai sunt câteva zile până la concertul Roxette de la București, echipa de producție se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru ca trupa să se simtă... Continuare »

Noi nume românești în line-up-ul B'Estfest 2011

Noi confirmări de pe plan local au venit în line-up-ul B’Estfest: ROA, Electric Brother, CTC, The Mono Jacks, Madame Hooligan și Cuantune se alătură trupelor autohtone deja confirmate la ediția... Continuare »

Sarmalele Reci vin la Bestfest 2011

Prezențe românești la B'Estfest 2011!

Primele prezențe românești de la B'Estfest 2011 sunt: Șuie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma și Sarmalele Reci. B’Estfest se mută anul acesta la iarbă verde în comuna Tunari, transformându-se într-o... Continuare »

VH2

VH2 și Magnolia pe aceeași scenă cu Roxette

Trupele VH2 și Magnolia vor cânta în deschiderea concertului Roxette de pe 30 mai 2011 de la Zone Arena. VH2 a fost înființată de Gabriel Cotabiță și Mihai Pocorschi, alături... Continuare »

Magnolia (Raluca Leahu)

Fata lui Sting cântă la București, Magnolia în deschidere

Evoluția de la Hard Rock Cafe i-a fost de bun augur trupei Magnolia. Așa a ajuns prima opțiune pentru agentul fiicei lui Sting privind deschiderea concertului "I blame Coco" de... Continuare »

CLOSE
CLOSE