Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Fata lui Sting cântă la București, Magnolia în deschidere

Publicat

pe

Magnolia (Raluca Leahu)
Magnolia (Raluca Leahu) │ FOTO: Music In Space

Evoluția de la Hard Rock Cafe i-a fost de bun augur trupei Magnolia. Așa a ajuns prima opțiune pentru agentul fiicei lui Sting privind deschiderea concertului "I blame Coco" de la București, pe 5 noiembrie, la The Ark. Vocea solistei Raluca Leahu, ritmurile electro-dance cu tentă retro și influențe de soul, pop și chiar rock par să fi fost atuurile formației.

Magnolia e proiectul recent al Ralucăi Leahu, o solistă obișnuită cu scena și recitalurile live de pe vremea când lucra cu Nitro și Zebre. Acum ea și-a găsit stilul propriu - un cocktail de ritmuri și influențe din decade și genuri diferite. În concerte, Magnolia cântă în formula extinsă, alături de Radu Anghel la bass, Bogdan Moroșanu la tobe și Dan Leahu la chitara și synth. Dacă ar fi să enumerăm câteva melodii cu priză la public, spunem: Music, Innocent sau Make You Stay.

Pe 5 noiembrie, Magnolia va urca pe aceeași scenă pe care I Blame Coco va concerta în premieră la București. Prezentat de Burn Studios, evenimentul va avea loc la The Ark, fosta bursă de mărfuri din Calea Rahovei nr.196 A (zona Uranus, vizavi de piața de flori George Coșbuc), intrarea fiind de 50 de lei.

Comentează

Trending