Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Jane Birkin

Următoarele evenimente cu Jane Birkin

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Jane Birkin

La Mulţi Ani, Jane Birkin!

Jane Birkin împlineşte astăzi, 14 decembrie 2012, vârsta de 66 de ani. Artista s-a născut în Marea Britanie, însă trăieşte în Franţa, datorită legăturii sentimentale pe care a avut-o cu Serge Gainsbourg, mentorul și fostul său soț.

Concert Jane Birkin (Bucuresti, 13.11.2011, foto: Alex Barbulescu)

Jane Birkin, în dulcele stil casual (foto)

Cântăreața și muza lui Serge Gainsbourg, Jane Birkin a cântat pe 13 noiembrie la Sala Palatului din București. La aproape 65 de ani, artista se află în turneul “Serge Gainsbourg... Continuare »

Jane Birkin la Bucuresti

Pregătiri pentru Jane Birkin la București!

Jane Birkin va ajunge la Bucureşti la sfârşitul acestei săptămâni, iar duminică, 13 noiembrie va concerta la Sala Palatului începând cu ora 20.00. Spectacolul este organizat de Emagic şi face... Continuare »

Jane Birkin - afis eveniment

Jane Birkin acompaniată de muzicieni japonezi la București!

Jane Birkin, o legendă a muzicii și a cinematografiei, va concerta pe 13 noiembrie la Sala Palatului din București. Artista va urca pe scenă împreună cu un grup de muzicieni... Continuare »

Jane Birkin foto credit Franck Laguilliez

INTERVIU Jane Birkin: ”Mereu mi-am dorit să vin aici”

Jane Birkin, o legendă a muzicii și a cinematografiei, va concerta la București pe data de 13 noiembrie, la Sala Palatului. Cu puțin timp înainte de spectacol, artista a oferit... Continuare »

Jane Birkin, inspirație pentru colecția de modă a Claudiei Schiffer!

Jane Birkin a fost muză pentru casa Hermes când a creat cea mai extravagantă şi luxoasă geantă din toate timpurile, “the Birkin Bag” . De-a lungul timpului, designeri celebri au... Continuare »

Jane Birkin (foto credit: Franck Laguilliez)

Jane Birkin - în România pentru prima dată!

Jane Birkin, o legendă a muzicii și a cinematografiei va concerta la București pe data de 13 noiembrie, la Sala Palatului, în cadrul unui eveniment special dedicat artistului Serge Gainsbourg.... Continuare »

CLOSE
CLOSE