Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Jane Birkin acompaniată de muzicieni japonezi la București!

Publicat

pe

Jane Birkin - afis eveniment
Jane Birkin - afis eveniment

Jane Birkin - afis evenimentJane Birkin, o legendă a muzicii și a cinematografiei, va concerta pe 13 noiembrie la Sala Palatului din București. Artista va urca pe scenă împreună cu un grup de muzicieni japonezi, alături de care va interpreta cele cunoscute piese compuse de Serge Gainsbourg, căruia i-a dedicat acest turneu mondial.

La 20 de ani de la moartea lui Gainsbourg şi la 40 de la lansarea albumului Histoire de Melody Nelso (cel mai complex şi influent material al artistului), Jane se reîntoarce la piesele mentorului său, reinterpretându-le însă într-o manieră diferită şi originală alături de instrumentiștii japonezi ce o însoțesc în concerte. Primul spectacol în această formulă a avut loc în Tokyo şi s-a bucurat de un mare succes, motiv pentru care Jane a pornit turneul mondial Serge Gainsbourg & Jane via Japan.

Turneul a debutat acum câteva zile în Germania, urmând ca în noiembrie Jane Birkin să concerteze la Helsinki (Finlanda), Stockholm (Suedia), Basel (Elveţia), Katowice (Polonia) şi, bineînţeles, la Bucureşti. Evenimentul din România va avea loc cu sprijinul Emagic, pe data de 13 noiembrie, la Sala Palatului. Biletele sunt disponibile la mai multe categorii de preţ – 80, 130, 170, 210 sau 250 lei și pot fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro sau din reţeaua magazinelor Diverta, Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului.

De curând cântăreața de origine franceză a dat un interviu echipei iNFOMUSiC. Vezi AICI ce dezvăluiri a făcut!

Comentează

Trending