INFO CONCERT:
AWAKE Festival
Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017
INFO CONCERT:
Rockstadt Extreme Fest 2017
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting

La Mulţi Ani, Jane Birkin!

Jane Birkin împlineşte astăzi, 14 decembrie 2012, vârsta de 66 de ani. Artista s-a născut în Marea Britanie, însă trăieşte în Franţa, datorită legăturii sentimentale pe care a avut-o cu Serge Gainsbourg, mentorul și fostul său soț.

Jane Birkin împlineşte astăzi, 14 decembrie 2012, vârsta de 66 de ani. Artista s-a născut în Marea Britanie, însă trăieşte în Franţa, datorită legăturii sentimentale pe care a avut-o cu Serge Gainsbourg, mentorul și fostul său soț. Jane s-a remarcat în actorie, muzică, iar mai nou, în scenografie, regie şi politică.

Concert Jane Birkin (Bucuresti, 13.11.2011, foto: Alex Barbulescu)

Frumuseţea ei atipică i-a adus peste 80 de roluri în cinematografie. Amitim doar Wonderwall în care a jucat rolul unui fotomodel fascinant și Slogan, unde a obţinut rolul principal, cu toate că nu vorbea limba franceză. Jane este totodată considerată una dintre cele mai mari fashion icon-uri ai anilor ’70. Amestecul de aer libertin, hippie şi eleganţă franţuzească au făcut-o muză pentru designeri importanți din lumea modei. Casa Hermes a creat cea mai extravagantă şi luxoasă geantă din toate timpurile, „The Birkin Bag”.

În continuare vă invităm să urmăriți o selecție de fotografii care susţin cele menţionate mai sus. Vă invităm să lecturați și interviul pe care ni l-a acordat înaintea sosirii sale la București.

Anul trecut publicul din România a avut ocazia să o întâlnească live pentru prima dată pe Jane Birkin . Citiți mai multe despre concert în recenzia INFOMUSIC.

Serge Gainsbourg și Jane Birkin - Je T'aime... Moi Non Plus

Citește mai multe despre Jane Birkin
Diana Cernahoschi este Event Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
IRIS
IRIS a lansat primul clip cu Toni Șeicărescu, E magic - VIDEOCLIP

Iris a lansat primul videoclip după plecarea din trupă a lui Cristi Minculescu. Piesa se numește E magic și marchează...

Închide