Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

La Mulţi Ani, Jane Birkin!

Jane Birkin împlineşte astăzi, 14 decembrie 2012, vârsta de 66 de ani. Artista s-a născut în Marea Britanie, însă trăieşte în Franţa, datorită legăturii sentimentale pe care a avut-o cu Serge Gainsbourg, mentorul și fostul său soț.

Jane Birkin împlineşte astăzi, 14 decembrie 2012, vârsta de 66 de ani. Artista s-a născut în Marea Britanie, însă trăieşte în Franţa, datorită legăturii sentimentale pe care a avut-o cu Serge Gainsbourg, mentorul și fostul său soț. Jane s-a remarcat în actorie, muzică, iar mai nou, în scenografie, regie şi politică.

Concert Jane Birkin (Bucuresti, 13.11.2011, foto: Alex Barbulescu)

Frumuseţea ei atipică i-a adus peste 80 de roluri în cinematografie. Amitim doar Wonderwall în care a jucat rolul unui fotomodel fascinant și Slogan, unde a obţinut rolul principal, cu toate că nu vorbea limba franceză. Jane este totodată considerată una dintre cele mai mari fashion icon-uri ai anilor ’70. Amestecul de aer libertin, hippie şi eleganţă franţuzească au făcut-o muză pentru designeri importanți din lumea modei. Casa Hermes a creat cea mai extravagantă şi luxoasă geantă din toate timpurile, „The Birkin Bag”.

În continuare vă invităm să urmăriți o selecție de fotografii care susţin cele menţionate mai sus. Vă invităm să lecturați și interviul pe care ni l-a acordat înaintea sosirii sale la București.

Anul trecut publicul din România a avut ocazia să o întâlnească live pentru prima dată pe Jane Birkin . Citiți mai multe despre concert în recenzia INFOMUSIC.

Serge Gainsbourg și Jane Birkin - Je T'aime... Moi Non Plus

Citește mai multe despre Jane Birkin
Diana Cernahoschi este Event Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
IRIS a lansat primul clip cu Toni Șeicărescu, E magic - VIDEOCLIP

Iris a lansat primul videoclip după plecarea din trupă a lui Cristi Minculescu. Piesa se numește E magic și marchează...

Închide