Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Jane Birkin, inspirație pentru colecția de modă a Claudiei Schiffer!

Publicat

pe

Jane Birkin (foto credit: Franck Laguilliez)Jane Birkin a fost muză pentru casa Hermes când a creat cea mai extravagantă şi luxoasă geantă din toate timpurile, “the Birkin Bag” . De-a lungul timpului, designeri celebri au folosit imaginea lui Jane Birkin în colecţiile lor, printre care, recent și Claudia Schiffer care a lansat în cadrul săptămânii modei de la Paris o nouă linie vestimentară.

Artista este așteptată în această toamnă și la noi în ţară, unde va susține un recital pe 13 noiembrie 2011 la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Emagic și va avea loc în cadrul unui spectacol ce va include cele mai cunoscute piese ale lui Serge Gainsbourg.

Jane Birkin a devenit celebră datorită piesei "Je t'aime... moi non plus" duetul cu Serge Gainsbourg , care a născut numeroase controverse, ajungând chiar până la a fi interzis în Spania, Italia, Elveţia sau Olanda datorită conţinutului sexual explicit. După moartea lui Serge Gainsbourg, artista a luat o pauză de la cariera muzicală, dedicându-se familiei şi activităţilor umanitare. A revenit în 1998, cu materialul “A la légère”, pentru realizarea căruia a lucrat alături de 12 compozitori, urmat în 2004 de "Rendez-vous", un album de duete.

Anul acesta, Jane Birkin a pornit într-un nou turneu internaţional, ce va include țări din Statele Unite şi Europa, printre care şi România.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile la prețurile 80, 130, 170, 210 sau 250 lei şi pot fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro sau din reţeaua magazinelor Diverta, Muzica, librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului.

Serge Gainsbourg & Jane Birkin – ”Je t’aime…moi non plus”

Comentează

Trending