Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Pregătiri pentru Jane Birkin la București!

Jane Birkin va ajunge la Bucureşti la sfârşitul acestei săptămâni, iar duminică, 13 noiembrie va concerta la Sala Palatului începând cu ora 20.00. Spectacolul este organizat de Emagic şi face... Continuare »
Jane Birkin la Bucuresti

Jane Birkin la BucurestiJane Birkin va ajunge la Bucureşti la sfârşitul acestei săptămâni, iar duminică, 13 noiembrie va concerta la Sala Palatului începând cu ora 20.00. Spectacolul este organizat de Emagic şi face parte din turneul internaţional Serge Gainsbourg & Jane via Japan.

Pentru şederea în Capitală, diva anilor ‘60 nu a emis pretenţii exagerate, singura sa dorinţă fiind aceea de a se simţi cât mai confortabil. Prin urmare, zona din culise va fi decorată clasic în culori calde, cu oglinzi şi lumânări parfumate, iar scena va fi amenajată în culori închise, păstrând ideea unui decor minimalist. Adepta unui regim alimentar sănătos, Jane Birkin doreşte ca înaintea concertului să aibă la dispoziţie o salată de roşii cu ulei de măsline, o porţie de paste, câteva sortimente de brânză şi un platou de fructe proaspete alături de multă apă plată.

Artista va urca pe scena de la Bucureşti împreună cu un grup de muzicieni japonezi, alături de care va interpreta cele cunoscute piese compuse de Serge Gainsbourg, căruia i-a dedicat acest turneu mondial. Cei patru muzicieni japonezi sunt pianistul Nobuyuki Nakajima, toboşarul Ichiro Onoe, violonistul Hoshiko Yamane şi trompetistul Takuma Sakamoto.

Biletele sunt disponibile la mai multe categorii de preţ – 80, 130, 170, 210 sau 250 lei și pot fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro sau din reţeaua magazinelor Diverta, Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului.

De curând cântăreața de origine franceză a dat un interviu echipei iNFOMUSiC. Vezi AICI ce dezvăluiri a făcut!

Citește mai multe despre Jane BirkinSerge Gainsbourg
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TAXI cântă pentru fanii de pe Facebook

Trupa TAXI va susţine sâmbătă, 12 noiembrie, un concert în Joy Pub (str. George Enescu nr. 25), din Bucureşti, organizat...

Închide