Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Elbow

Următoarele evenimente cu Elbow

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Elbow

Trupa Elbow în studioul de înregistrări

Piesă nouă Elbow - "Fly Boy Blue/Lunette" - VIDEOCLIP

Elbow a început promovarea noului album prin lansarea videoclipului "Fly Boy Blue/Lunnette". Materialul este așteptat să apară în luna martie.

Trupa Elbow în studioul de înregistrări

Elbow confirmă un nou album și turneu pentru 2014

Câștigătorii premiului Mercury Prize în 2008 pregătesc un album nou pentru anul viitor. De asemenea, trupa Elbow a confirmat că va pleca în turneu și că va lansa primul DVD live.

Află care au fost cei mai de succes artiști în 2011! – VEZI TOP

Coldplay, Noel Gallagher și Florence And The Machine au fost cei mai vânduți artiști rock în 2011. Potrivit The Official Charts Company, single-ul ”Paradise” al lui Coldplay a fost anul trecut cel mai de... Continuare »

The Stone Roses

The Stone Roses se reunește !? (Video)

Se pare că Ian Brown a confirmat că mult discutata reuniune a trupei The Stone Roses va avea loc. Potrivit The Sun, magicianul Dynamo, care este bun prieten cu artistul,... Continuare »

Elbow

Elbow lucrează la un nou album

La doar trei luni de la lansarea celui de-al cinilea disc, ”Build A Rocket Boys!”, trupa Elbow a anunțat că lucrează la un nou album. Potrivit Daily Mirror, Guy Garvey... Continuare »

Elbow

Elbow lansează album nou!

Britanicii de la Elbow au anunțat lansarea noului lor disc. Al cincilea de până acum, acesta se numește "Build A Rocket Boys!" și va fi lansat pe 7 martie 2011.... Continuare »

CLOSE
CLOSE