Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Elbow lucrează la un nou album

La doar trei luni de la lansarea celui de-al cinilea disc, ”Build A Rocket Boys!”, trupa Elbow a anunțat că lucrează la un nou album. Potrivit Daily Mirror, Guy Garvey... Continuare »
Elbow

La doar trei luni de la lansarea celui de-al cinilea disc, ”Build A Rocket Boys!”, trupa Elbow a anunțat că lucrează la un nou album.

Elbow

Potrivit Daily Mirror, Guy Garvey a mărturisit că de această dată încearcă o nouă tehnică pentru a realiza noul viitorul material discografic.

”Rich înregistrează singur la tobe, iar eu voi pleca săptămâna viitoare și voi încerca să compun versuri pentru acele linii melodice”, explică Guy Garvey noua metodă pe care o încearcă.

 

Citește mai multe despre Elbow
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blue October a lansat ”The Feel Again (Stay)” (Video)

Blue October a lansat un nou videoclip pentru piesa „The Feel Again (Stay)”. Melodia, ce are o încărcătură emoțională copleșitoare,...

Închide