Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Piesă nouă Elbow - "Fly Boy Blue/Lunette" - VIDEOCLIP

Elbow a început promovarea noului album prin lansarea videoclipului "Fly Boy Blue/Lunnette". Materialul este așteptat să apară în luna martie.
Trupa Elbow în studioul de înregistrări

Trupa Elbow în studioul de înregistrări

Trupa britanică Elbow se pregătește să lanseze cel de-al 6-lea material de studio, după aproximativ 2 ani de muncă. Materialul se intitulează "The Take Off And Landing Of Everything" și va apărea pe 10 martie, în 4 formate: digital, variantă standard pe CD, variantă deluxe pe CD și vinil.

Titlul albumului are legătură cu faptul că am avut parte de atât de multe evenimente. Trupa este formată din 5 persoane care s-au despărțit de perechea lor, care s-au căsătorit, care au făcut copii, evenimentele nu se opresc niciodată, a explicat liderul trupei Guy Garvey.

"Fly Boy Blue / Lunette" este primul extras prezentat de formație, iar fanii îl vor primi gratis când vor precomanda albumul. Piesa se bucură de un videoclip ce prezintă cadre cu membrii grupului în studioul de înregistrări, lucrând la album. De asemenea, Elbow a anunțat că va pleca într-un turneu de promovare în Marea Britanie începând cu luna aprilie.

Ultimul album semnat de Elbow este "Rocket Boys" din 2011. Materialul a fost produs chiar de formație în studiourile Blueprint Studios și a fost nominalizat la premiile Mercury Prize. "Rocket Boys" a debutat pe locul 2 în topul din Marea Britanie, cu aproape 80.000 de exemplare vândute în prima săptămână de la lansare. În total, în 2011, vânzările albumului în Marea Britanie au depășit 320.000 de copii. Primul single s-a intitulat "Neat Little Rows" și s-a bucurat de un videoclip realizat de The Soup Collective. Următoarele melodii extras au fost "Open Arms" și "Lippy Kids", lansate în aprilie și august. În plus, cântecul "The Night Will Always Win" a fost folosit în 2012 pentru jocul video "Call of Duty: Black Ops II".

VIDEOCLIP: Elbow - "Fly Boy Blue / Lunette"

Citește mai multe despre Elbow
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arcade Fire apare pe coloana sonoră a filmului "Her" - VIDEO

Piesele trupei Arcade Fire, extrase de pe albumul "Reflektor", sunt incluse pe soundtrack-ul noului film "Her", ce are premiera în...

Închide