Concerte The Dire Straits Experience
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

ATB

DJ-ul și producătorul André Tanneberger este unul din veteranii scenei electro. A lansat proiectul solo ATB în 1998, generând 9 albume de studio. În 2014, ATB a lansat albumul "Contact". Printre hiturile TB amintim: "9 P.M. (Till I come)", "Ecstasy", "Let U go" și "Still here?". "9 P.M. (Till I come)" este primul său succes major, hitul din 1999 ajungând Number One în Marea Britanie.
ATB a participat la edițiile festivalului Peninsula în 2006 și 2008. A mixat pe 29 iunie 2012 în club Sky Club din Ploiești, iar 2015 este anul participării sale la UNTOLD FESTIVAL de la Cluj Napoca.

Următoarele evenimente cu ATB

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre ATB

Tinie Tempah

UNTOLD FESTIVAL: ATB și Tinie Tempah, printre noile nume confirmate - VEZI LISTA

DJ-ul ATB, Fatman Scoop, Tinie Tempah, Cazzette și Third Party sunt noile nume confirmate în line-up-ul UNTOLD FESTIVAL 2015 de la Cluj-Napoca. Citește detalii noi despre organizarea festivalului în oraș.

DJ ATB

Schimbare de program la Peninsula 2012, DJ seturile ATB şi Josh Gallahan au fost anulate

Organizatorii festivalului Peninsula 2012 au anunțat sâmbătă că seturile DJ-ilor ATB şi Josh Gallahan, programate pentru duminică, 26 august, în Freedom Music Arena, au fost anulate. În locul celor doi, în Freedom Music Arena va mixa Myon&Shane 54.

ATB vine la Peninsula 2012

ATB mixează în România la sfârșitul lunii iunie

ATB se întoarce în acest an în faţa publicului român pentru alte 2 concerte pe lângă cel deja anunţat la Festivalul Peninsula 2012. Dj-ul german va încinge platanele şi atmosfera... Continuare »

ATB vine la Peninsula 2012

Festivalul Peninsula 2012, primele confirmări + bilete la preț redus

Festivalul Peninsula 2012 se va desfăşura în perioada 23 - 26 august, la Târgu Mureş în Complexul Weekend. Fanii evenimentului au parte de o surpriză de proporţii: Peninsula sărbătoreşte schimbarea de prefix cu bilete la jumătate de preţ.

atb

"ATB the DJ" Capitolul 6, lansat de Revelion!

Chiar la trecerea în anul 2011, ATB va lansa Capitolul 6 din celebra serie de compilaţii  "ATB THE DJ". Ca şi în cazul precedentelor, acest capitol este format din 3... Continuare »

CLOSE
CLOSE