Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
The Red Guard Choir
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

ATB

DJ-ul și producătorul André Tanneberger este unul din veteranii scenei electro. A lansat proiectul solo ATB în 1998, generând 9 albume de studio. În 2014, ATB a lansat albumul "Contact". Printre hiturile TB amintim: "9 P.M. (Till I come)", "Ecstasy", "Let U go" și "Still here?". "9 P.M. (Till I come)" este primul său succes major, hitul din 1999 ajungând Number One în Marea Britanie.
ATB a participat la edițiile festivalului Peninsula în 2006 și 2008. A mixat pe 29 iunie 2012 în club Sky Club din Ploiești, iar 2015 este anul participării sale la UNTOLD FESTIVAL de la Cluj Napoca.

Următoarele evenimente cu ATB

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre ATB

Tinie Tempah

UNTOLD FESTIVAL: ATB și Tinie Tempah, printre noile nume confirmate - VEZI LISTA

DJ-ul ATB, Fatman Scoop, Tinie Tempah, Cazzette și Third Party sunt noile nume confirmate în line-up-ul UNTOLD FESTIVAL 2015 de la Cluj-Napoca. Citește detalii noi despre organizarea festivalului în oraș.

DJ ATB

Schimbare de program la Peninsula 2012, DJ seturile ATB şi Josh Gallahan au fost anulate

Organizatorii festivalului Peninsula 2012 au anunțat sâmbătă că seturile DJ-ilor ATB şi Josh Gallahan, programate pentru duminică, 26 august, în Freedom Music Arena, au fost anulate. În locul celor doi, în Freedom Music Arena va mixa Myon&Shane 54.

ATB vine la Peninsula 2012

ATB mixează în România la sfârșitul lunii iunie

ATB se întoarce în acest an în faţa publicului român pentru alte 2 concerte pe lângă cel deja anunţat la Festivalul Peninsula 2012. Dj-ul german va încinge platanele şi atmosfera... Continuare »

ATB vine la Peninsula 2012

Festivalul Peninsula 2012, primele confirmări + bilete la preț redus

Festivalul Peninsula 2012 se va desfăşura în perioada 23 - 26 august, la Târgu Mureş în Complexul Weekend. Fanii evenimentului au parte de o surpriză de proporţii: Peninsula sărbătoreşte schimbarea de prefix cu bilete la jumătate de preţ.

atb

"ATB the DJ" Capitolul 6, lansat de Revelion!

Chiar la trecerea în anul 2011, ATB va lansa Capitolul 6 din celebra serie de compilaţii  "ATB THE DJ". Ca şi în cazul precedentelor, acest capitol este format din 3... Continuare »

CLOSE
CLOSE