Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop, rap

Revelion Centenar

Poster eveniment Revelion Centenar

UPDATE: Revelion Centenar, cea mai mare petrecere în aer liber din București, organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB, a reunit peste 70.000 de participanți în Piața Constituției.

Pe 31 decembrie, în Piața Constituției din București va avea loc Revelion Centenar, un show de peste șase ore care marchează cei o sută de ani de la Marea Unire. Petrecerea de Revelion 2019 organizată de Primăria Capitalei prin Arcub va cuprinde numeroase concerte cu artiști locali în vogă și mixaje live cu ATB. Artiștii din România și Moldova ce vor cânta de Revelion 2019 în Piața Constituției sunt: Delia, Carla’s Dreams, Smiley,  The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori.Seara se va încheia cu un spectaculos show de artificii. Vezi mai jos programul pe ore

Accesul la Revelion Centenar în Piața Constituției este gratuit!

Accesul publicului se face începând cu ora 18:30, prin cele două intrări special amenajate: prin Bulevardul Libertății (intrarea dinspre Parcul Izvor) și prin Bulevardul Libertății (intrarea dinspre Calea 13 Septembrie). Programul va începe la ora 19:30.

Prezentatorii serii vor fi Diana Munteanu și Dorian Popa.

TVR 1 va difuza în direct fragmente ale show-ului de Revelion din Piața Constituției, în intervalul 20:30 - 0:30.

Restricţii rutiere legate de Revelion Centenar

În zonă se vor aplica următoarele restricții rutiere: din 31 decembrie, începând cu ora 13:00 până în data de 1 ianuarie, ora 6:00 - Bulevardul Unirii (tronsonul cuprins între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției) și Bulevardul Libertății (tronsonul cuprins între Bd. Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie). Organizatorul recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a evita aglomerarea traficului.

Programul pe ore Revelion Centenar din Piața Constituției 2019

  • 19:30 – 20:25 Nicoleta Nucă, Smiley, Mark Stam
  • 20:25 – 21:25 Alex Calancea și Lupii, Vescan, Irina Rimes, Dorian Popa
  • 21:25 – 22:25 Noaptea târziu, Vanotek & Lori, Antonia, The Motans
  • 22:25 – 23:05 Carla’s Dreams
  • 23:05 – 23:55 Delia
  • 00:15 – 01:15 ATB

Toți aceștia vor petrece alături de public pentru a crea o atmosferă efervescentă și plină de voie bună. Smiley va avea un program încărcat de Revelion 2019, el confirmând și un concert în centrul Craiovei. Carla’s Dreams va participa și la Revelionul din Sectorul 3, din parcul Titan.

DJ ATB va mixa în Piața Constituției de Revelion 2019

Lineup-ul de artiști locali va fi completat cu un invitat special: DJ-ul internațional André Tanneberger, cunoscut cu numele de scenă ATB. acesta va mixa live timp de o oră în Piața Constituției, între 00:15 și 01:15.

DJ, compozitor și producător de muzică dance electronică, care îmbină stiluri precum trance, dance și chill out, ATB a ocupat de-a lungul celor douăzeci de ani de carieră primele locuri în topurile de specialitate din străinătate. Debutul său din 1990, cu single-ul 9 PM (Till I Come), care l-a propulsat în topul din UK, a fost urmat de numeroase hit-uri precum "Ecstasy", "Let U Go", "What About Us", "Move On", "When It Ends It Starts Again".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 ianuarie 2019. Ref #119857

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.