Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Schimbare de program la Peninsula 2012, DJ seturile ATB şi Josh Gallahan au fost anulate

Organizatorii festivalului Peninsula 2012 au anunțat sâmbătă că seturile DJ-ilor ATB şi Josh Gallahan, programate pentru duminică, 26 august, în Freedom Music Arena, au fost anulate. În locul celor doi, în Freedom Music Arena va mixa Myon&Shane 54.
DJ ATB

DJ ATB

Urmărește-ne pe

Organizatorii festivalului Peninsula 2012 au anunțat sâmbătă că seturile DJ-ilor ATB şi Josh Gallahan, programate pentru duminică, 26 august, în Freedom Music Arena, au fost anulate din cauza unor neînţelegeri între booking şi managementul artistului.

În locul celor doi, în Freedom Music Arena va mixa Myon&Shane 54. Consultă programul festivalului Peninsula 2012.

DJ ATB

DJ ATB

Recuperarea banilor de catre fanii DJ-ilor

Deţinătorii de bilete de o zi, care şi-au achiziţionat tichet, special pentru a participa la setul celor doi, îşi vor primi banii înapoi până duminică, ora 14, la casele de la intrarea în festival. Cei care locuiesc în alte orașe își pot trimite biletul valabil pentru ziua de duminică, prin poștă, la adresa 540044 Targu Mures, str. Calarasilor 52/4. Tichetul trebuie să fie însoțit de număr de cont bancar în care va fi livrată contravaloarea lui, nume complet și date de contact.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre ATB
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Peninsula a atras 17.000 de persoane în prima zi - FOTO

După cum știți Târgu Mureș se află sub semnul Peninsulei în această perioadă, ediția aniversară adunând joi seară 17000 de...

Închide