Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Artiști noi în lineup-ul UNTOLD 2022; Dimitri Vegas & Like Mike și ATB printre confirmări

Dimitri Vegas & Like Mike, Chico Rose, ATB și Kungs se numără printre noii artiști confirmați pe mainstage-ul UNTOLD. Ediția din 2022 a festivalului va avea loc între 4 și 7 august.

Publicat

pe

Dimitri Vegas & Like Mike, Claptone, ATB, Chico Rose, Kungs, Bassjackers, Tim Hox și Gryffin urcă pe mainstage-ul festivalului UNTOLD în această vară. DJ-i și producători de top la nivel mondial, aceștia completează lista artiștilor care vor face magie pe cea mai mare scenă a festivalului. Peste 200 de artiști naționali și internaționali de renume sunt parte din a șaptea poveste UNTOLD, la care sunt așteptați zeci de mii de fani din întreaga lume, între 4 și 7 august, în Cluj-Napoca.

Dimitri Vegas & Like Mike revin la UNTOLD în 2022

Dimitri Vegas & Like Mike, îndrăgiți pentru show-urile lor pline de energie și pentru celebrul crowd control, revin pe Cluj Arena, unde se simt ca acasă, cu cele mai noi mixuri și piese proprii. Unul dintre cei mai longevivi artiști de muzică trance, DJ-ul și producătorul german ATB revine pe scena principală a festivalului UNTOLD, acolo unde a urcat pentru prima dată la ediția de debut a festivalului, în 2015. Line-up-ul scenei principale de la UNTOLD este întregit și de DJ-ul francez Kungs, cunoscut pentru mixurile sale cu influențe disco.

Organizatorii UNTOLD aduc și în acest an artiști celebri în premieră în România. Anne-Marie, J Balvin, Major Lazer și Above & Beyond vin în curând pe stadionul Cluj Arena. Mainstage-ul festivalului marchează și alte premiere precum superstarul techno Paul Kalkbrenner, raperul fenomen G-Eazy, DJ-ul și producătorul german Claptone și multi-talentatul artist francez FJK (Fresh Kiwi Juice).

Claptone aduce show-ul Masquarade pe mainstage-ul UNTOLD 2022

The Myth, The Man, The Mask sunt atributele din spatele personajului legendar, germanul Claptone, care fascinează o lume întreagă. Cinci ani la rând a fost votat ,,highest house DJ” în Top 100 DJ Mag. Este un maestru al producțiilor house și un DJ talentat, iar în această vară aduce show-ul său unic Masquarade pe mainstage-ul UNTOLD.

Regele muzicii electronice, David Guetta revine cu un spectacol unic, iar partenerul său Morten, DJ-ul și producătorul cu care a creat fenomenul Future Rave, va face pentru prima oară istorie la UNTOLD.

După o pauză de patru ani, Hardwell revine pe scena mondială a muzicii electronice. UNTOLD este unul din cele 4 mari festivaluri de pe glob pe care artistul le-a ales pentru turneul său, primul după această pauză, care l-a marcat și schimbat ca om și ca artist. Noua sa muzică va fi ascultată în această vară pe stadionul Cluj Arena.

Superstarul Kygo, Don Diablo, Alok, Oliver Heldens, Tujamo și Vini Vici pregătesc cele mai bune piese pentru a întreține publicul de la mainstage în această vară.

Alături de nume consacrate la nivel internațional, pe scena principală a festivalului UNTOLD vor urca și artiști români îndrăgiți de fani. Dirty Nano, Manuel Riva, Pascal Junior și Partydul Kiss FM vor face show-uri pe Cluj Arena.

Artiștii de pe scena Time la UNTOLD 2022

Andreea Esca & Otravă, Andi Moisescu, Marius Onuc B2B Just 2 vor pune muzică la scena Time. Artistele internaționale Anna Tur, Kasia și Simina Grigoriu aduc noaptea amprentele lor unice de techno și tech-house pe aceeași scenă. Zeci de artiști din România și din străinătate sunt capete de afiș la scena unde timpul se oprește în loc.

Casa techno a festivalului UNTOLD, scena Galaxy, le va găzdui pe artistele Amelie Lens, Anfisa Letyago și Ann Clue, alături de Boris Brejcha, Maceo Plex, Mathame, Richie Hawtin, Stephan Bodzin Live, Tale of Us, Jamie Jones B2B Loco Dice și mulți alți DJ-i din underground.

Fenomenul trap la UNTOLD 2022

Fenomenul trap românesc va fi prezent la scena Alchemy, cu Ian, Killa Fonic, Azteca, Rava, AlbertNbn, Arkanian x Azrael Golden x Zannidache, YnY Sebi, Rava, Connect-R & Johny Romano și MarKo Glass ft. Bvcovia. Tot pe scena Alchemy urcă artiști din lumea rap, hip-hop, liquid, drum&bass și dubstep, printre care Borgore, Deliric X Silent Strike with Muse Orchestra, Dub FX & Woodnote, Grasu XXL & Guess Who, L'Entourloop, Macanache, Malaa, Nane, Netsky, Noisia (DJ Set), Princess Nokia și Sub Focus B2B Wilkinson ft. ID & Ad-Apt.

Jan Blomqvist, Hernan Cattaneo, Sebastien Leger, Audiofly, Damian Lazarus, Day Dreamers (Marwan, Woodnote, Dub FX), Marwan, Pandhora Live și Raresh sunt o parte dintre DJ-ii și producătorii care pun muzică pe scena Daydreaming.

Ferry Corsten, Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Markus Schulz și zeci de artiști români și internaționali din lumea trance vor urca pe scena reprezentativă a acestui gen muzical, scena Fortune.

Programul artiștilor pe ore, pentru toate cele 4 zile și 4 nopți de festival, va fi anunțat în curând.

Bilete UNTOLD 2022

  • Abonament General Access Basic - 874,50 lei
  • Abonament General Access Risk Free - 924,50 lei
  • Abonament VIP - 1870 lei
  • Bilet pe zi - 275 lei
  • Bilet pe zi VIP - 583 lei

Concerte & turnee

Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet vin la UNTOLD 2024

Organizatorii UNTOLD au anunțat un nou val de artiști care vor ajunge la cea de-a noua ediție a festivalului. Unii dintre cei mai apreciați DJ-i din lume promit show-uri de neratat. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Bebe Rexha in concert la Untold 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

UNTOLD se pregătește să-și deschidă porțile universului magic în perioada 8-11 august pentru sutele de mii de fani din întreaga lume, pentru care organizatorii pregătesc noi experiențe memorabile și un lineup impresionant în care sunt incluși DJ de top la nivel global: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine.

DJ-ii de pe scena principală a festivalului UNTOLD

Duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. În 2024, cei doi au urcat pe locul 2 în clasamentul realizat de DJ Mag, Top 100 DJs, și pentru al 10-lea an la rând au fost recompensați cu trofeul la categoria Highest Duo. Show-urile live unice i-au transformat în staruri globale, iar cei doi au fost headlineri la cele mai mari festivaluri din lume. Dimitri Vegas & Like Mike sunt cunoscuți și pentru producțiile memorabile precum "The Hum", single recompensat cu Discul de Platină sau "Higher Place", colaborarea cu Ne-Yo care le-a adus locul 1 în Billboard Dance Chart.

Martin Garrix, DJ-ul care ocupă locul 3 în Top 100 DJ Mag, revine pe scena principală de la UNTOLD. Garrix a lucrat cu cei mai mari artiști mainstream, de la Dua Lipa, Usher, Bonn sau U2, și este al doilea olandez din istoria muzicii electronice care a ocupat de patru ori locul 1 în Top 100 DJs.

Alok, DJ-ul care ocupă locul 4 în clasamentul oficial Top 100 DJ Mag, a reușit la fiecare apariție live de pe mainstage-ul UNTOLD să ofere show-uri special pregătite pentru fanii de festival. Este producătorul care marchează un număr record de ascultări pe platformele de streaming, peste 6 miliarde pe Spotify, fiind cel mai ascultat artist brazilian la nivel internațional.

Lost Frequencies, unul dintre cei mai carismatici artiști din muzica electronică, este una dintre surprizele frumoase oferite de creatorii UNTOLD pentru cea de-a 9-a ediție a festivalului. Belgianul are 10 single-uri premiate cu Discul de Platină, peste 23 milioane de ascultări lunar și peste 1 miliard de stream-uri pe platforma Spotify. Colaborarea cu britanicul Calum Scott pentru single-ul "Where Are You Now", lansat în exclusivitate la festivalul UNTOLD, i-a adus o nominalizare la categoria "Best International Song", în cadrul BRIT Awards.

Timothy Jude Smith probabil nu înseamnă nimic, dar Timmy Trumpet înseamnă nebunie la Mainstage. Este singurul DJ din lume care a pus muzică pentru 22 de secunde în stare de imponderabilitate, gravitație zero, a plutit la propriu, în cadrul unui program derulat cu Agenția Spațială Europeană și germanii de la BigCityBeat.

Germanul Purple Disco Machine, recompensat cu un premiu Grammy la categoria "Cea mai bună versiune remix" pentru single-ul semnat Lizzo, "About Damn Time", va ajunge pentru prima dată pe Cluj-Arena. Este considerat arhitectul sound-ului disco, este producătorul care a combinat în piesele sale nostalgia anilor '70 cu sound-ul actual al muzicii electronice. Piesele germanului sunt difuzate la radiourile din întreaga lume, multe dintre ele au ocupat locul 1 în European Airplay Chart: "Hypnotized", "Fireworks", "Dopamine", "In The Dark" și "Substitution".

Solomun, Carl Cox și Fisher pe scena Galaxy

Cultura underground are scena ei în universul UNTOLD, iar în 2024, scena Galaxy va fi un adevărat fenomen datorită celor mai cunoscuți DJ din curentul techno, confirmați pentru cea de-a 9-a ediție a festivalului UNTOLD: Carl Cox, Solomun și australianul FISHER.

Carl Cox a fost parte a școlii dance din Marea Britanie, de la începutul erei disco, până în prezent. A experimentat tot, de la breakbeat, disco, hip-hop, la Italian house până la hard techno. Cunoscut drept un adevărat pionier al muzicii electronice și un ambasador al scenei techno la nivel global, Carl Cox este un artist complet, care a contribuit la dezvoltarea genurilor techno și house. Abordarea versatilă a sound-ului techno l-a plasat pe lista scurtă a celor mai respectați artiști din industria muzicii electronice. Producții precum "I Want You (Forever)", "Phoebus Apollo" sau "The Player" sunt printre cele mai apreciate piese din repertoriul său.

Paul Nicholas Fisher, cunoscut sub numele de scenă FISHER, DJ-ul și producătorul australian care a reușit să cucerească scena muzicii electronice cu un sound unic și fresh, va ajunge pentru prima dată la festivalul UNTOLD. Stilul distinctiv al lui FISHER, combinat cu prezența sa carismatică, l-au transformat într-un favorit al marilor cluburi și al festivalurilor din întreaga lume. "Losing It" a fost un succes internațional, a fost certificat cu Discul de Aur și Discul de Platină pentru vânzări record, a fost nominalizat la Premiile Grammy, la categoria "Best Dance Recording", și a primit aprecieri pentru sound-ul inovator.

Este unul dintre cei mai aclamați artiști ai genului melodic house & techno, se numește Solomun și e DJ-ul care a avut un live spectaculos de 3 ore la Galaxy Stage în cadrul ediției aniversare a festivalului UNTOLD, ediția 2019. A fost recompensat în cadrul DJ Awards la categoriile "Best Producer", "Best DJ", "Best Melodic House DJ", iar cititorii revistei Mixmag l-au votat "DJ of The Year".

Info bilete UNTOLD 2024:

  • Din data de 25 martie prețurile abonamentelor pentru ediția 2024 a festivalului  UNTOLD vor crește, cei care optează pentru accesul general timp de 4 zile vor achita 159 Euro plus taxe.
Citește în continuare

Trending