Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Festivalul Peninsula 2012, primele confirmări + bilete la preț redus

Festivalul Peninsula 2012 se va desfăşura în perioada 23 - 26 august, la Târgu Mureş în Complexul Weekend. Fanii evenimentului au parte de o surpriză de proporţii: Peninsula sărbătoreşte schimbarea de prefix cu bilete la jumătate de preţ.

Publicat

pe

ATB vine la Peninsula 2012
ATB vine la Peninsula 2012

Festivalul Peninsula, ajuns anul acesta la ediţia cu numărul 10, se va desfăşura în perioada 23 - 26 august la Târgu Mureş în cadrul Complexulului Weekend. Fanii evenimentului au parte de o surpriză de proporţii: Peninsula sărbătoreşte schimbarea de prefix cu bilete la jumătate de preţ.

ATB vine la Peninsula 2012

ATB vine la Peninsula 2012

Printre primele confirmări ale festivalului se numără cunoscutul dj german André Tanneberger, aka ATB, francezii Babylon Circus, neamțul Josh Gallahan, trupa Rotfront şi englezii de la New Model Army.

André Tanneberger, aka ATB, este originar din Germania și cunoscut drept unul dintre giganţii muzicii trance. ATB a fost responsabil, în trecut, de două petreceri neîncăpătoare în Arena Peninsulei. Setul germanului Josh Gallahan va întări oferta de muzică electronică din cadrul acestei ediții.



Şi francezii de la Babylon Circus revin la Peninsula după concertul exploziv din 2010. Pentru acest an, colectivul de reggae-ska format din 10 persoane, a pregătit o nouă petrecere incendiară.

Din Germania mai soseşte la Peninsula și selecţionata internaţională immigrantski raggamuffin, Rotfront. Trupa, formată din imigranţi şi inspirată din viaţa lor, a devenit, în scurt timp de la înfiinţare, sufletul petrecerilor din cluburile berlineze, datorită muzicii live energizante pe care o produce.

Trupă cult a underground-ului internaţional, New Model Army, se numără încă din 1980, printre cele mai interesante formaţii, deoarece, deşi se încadrează uneori la punk modern, de multe ori, piesele lor surclasează vreun stil anume.

Biletele și abonamentele la Peninsula 2012

Biletele la acest eveniment sunt disponibile pe www.eventim.ro la următoarele prețuri:

  • În perioada 15 mai - 1 august

- Biletul pe zi - 40 lei
- Abonamentul pe 4 zile - 100 lei

  • În perioada 1 - 23 august

- Biletul pe zi - 60 lei
- Abonamentul pe 4 zile - 140 lei

 

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Peninsula 2012
Festivaluri joi, 23 august 2012

Peninsula 2012

Loc
Complexul Weekend
Un comentariu

Trending