Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noi artiști confirmați la festivalul Untold pentru scenele Forest și Fortune

Festivalul Untold 2019 dezvăluie noi surprize, artiști confirmați în line-up-ul scenelor Forest și Fortune. Akua Naru, Alborosie, Alexandrina, Morcheeba și Sevdaliza sunt câțiva dintre artiștii care vor putea fi urmăriți la scena Forest, iar în zona numită Fortune artiști ai muzicii electronice precum ATB, Andrew Rayel, Cosmic Gate și Christina Novelli își vor desfășura forțele în fața publicului.

Publicat

pe

Akua Naru în concert la Silver Church din București pe 29 martie 2015 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Acum câteva zile a fost confirmat un nou val de artiști pentru festivalul Untold, printre care Busta Rhymes, Don Diablo, Steve Aoki și Tinie Tempah. Noi nume continuă să fie confirmate în line-up-ul festivalului, acum pentru două scene mai mici, Fortune și Forest.

Cea mai nouă scenă a festivalului Untold, scena Fortune e un epicentru de forță electronică și reunește an de an la Cluj-Napoca comunitatea internațională de muzică trance, alături de pionierii și formatorii acestui „sound”. Pe lângă nume sonore precum ATB, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Christina Novelli, Emma Hewitt sau Giuseppe Ottaviani, conceptul Fortune by Untold se axează pe muzica trance însă surprinde cu o îmbinare armonioasă a mai multor subgenuri de muzică electronică precum progressive house, melodic techno, psy sau hardstyle a căror melodicitate au în comun elemente atmosferice de visare si euforie specifice muzicii trance.

Una dintre cele mai apreciate scene din tărâmul festivalului Untold, scena Forest e picnicul muzical al celui mai așteptat eveniment muzical din Europa. E casa muzicienilor și a trupelor live, cu o audiență primitoare, adesea instalându-se jos pe iarbă, ca o mare familie, într-o atmosferă care face aproape insesizabilă diferența dintre scenă și public.

Atitudinea de la Forest evocă spiritul pădurii, fiind susținută de frecvențe indie pop, interferate plăcut de dub și reggae, într-o ascensiune delicată spre nu jazz și câteva acte surpriză. Dintre cele din anul acesta amintim: Akua Naru, Alborosie, Alexandrina, Morcheeba, Sevdaliza, Tanya Stephens & Royal Roots.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 1 august 2019

UNTOLD Festival 2019

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending