Urmărește-ne în Social Media

electronica

ATB

Poster eveniment ATB
 • Data
  duminică, 26 iunie 2016
 • Ora de începere
  16:00
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
  Arenele Romane,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

André Tanneberger, cunoscut drept ATB, va susține un concert la Arenele Romane, pe data de 26 iunie 2016, începând cu ora 16:00. Alături de DJ vor mixa și românii Snatt & Vix.

Bilete Concert ATB la Arenele Romane

 • Acces General - 60 lei

ATB este un DJ german, muzician și producător de muzică trance, dance, chill out. Conform revistei de specialitate din lumea DJ-ilor, DJ Magazine, ATB se afla pe locul 11 în 2009 și 2010, iar în 2011 s-a poziționat pe locul 15 în același top, in 2014 si 2015 in top mentinadu-se langa cei mai mari dj ai lumii, și pe locul 1 în topul celor mai buni DJ ai momentului conform "The DJ List". Prima lui piesă a apărut sub numele de 9pm (Till I come) inclusă în albumul „Movin' Melodies” care s-a clasat pe primul loc în topurile din Marea Britanie în 1999. Melodia conține un riff de chitară care a devenit foarte popular. Acest sunet de chitară, care l-a găsit din întâmplare, a devenit marca înregistrată a afișării sale timpurii. ATB continuă să evolueze și să se schimbe cu fiecare album. Stilul lui curent include mai multe voci și sunete variate, cu multe note de pian.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 aprilie 2016. Ref #89166

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.