Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

ATB mixează în România la sfârșitul lunii iunie

ATB se întoarce în acest an în faţa publicului român pentru alte 2 concerte pe lângă cel deja anunţat la Festivalul Peninsula 2012. Dj-ul german va încinge platanele şi atmosfera... Continuare »
ATB vine la Peninsula 2012

ATB vine la Peninsula 2012

ATB se întoarce în acest an în faţa publicului român pentru alte 2 concerte pe lângă cel deja anunţat la Festivalul Peninsula 2012. Dj-ul german va încinge platanele şi atmosfera la sfârşitul acestei luni în 2 cluburi româneşti, Sky Club din Ploieşti pe 29 iunie și Kasho Club din Braşov pe 30 iunie. Evenimentele vor avea loc în cadrul turneului de promovare a compilaţiei Sunset Beach DJ Session 2, lansată pe 8 iunie.

ATB vine la Peninsula 2012

André Tanneberger, aka ATB, este unul dintre cei mai iubiţi dj la nivel mondial. Cu reprezentaţii trance pe toate continentele, 10 albume de studio lansate și numeroase single-uri precum Don’t Stop, Ecstasy, What About Us, sau You're Not Alone, artistul este cunoscut drept unul dintre giganţii muzicii trance.

Succesul internaţional pentru ATB a venit în 1998, după ce a ales cariera solo în detrimentul proiectului Sequential One. Piesa care l-a lansat a fost 9PM (Till I Come), prima melodie trance care a reuşit să obţină poziţia întâi în topurile muzicale din Marea Britanie.

Ultimul single al lui ATB este Never Give Up, piesa interpretată alături de românca Ramona Nerra şi este extras de pe compilaţia Sunset Beach DJ Session 2.

Bilete la concertele ATB în România

Biletele la concertul de la Ploieşti pot fi cumpărate în avans de pe www.mytiket.ro la preţul de 35 lei.

Biletele la concertul de la Braşov au următoarele preţuri:

  • 50 de lei în avans (din centrul comercial My Place, B-dul Gării, nr. 7, etajul 2)
  • 70 de lei în ziua evenimentului, la intrarea în club

ATB feat. Ramona Nerra - Never Give Up

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre ATB
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Les Elephants Bizarres – Nu mă opri – VIDEOCLIP

Elefanții bizari sunt de neoprit! Trupa a lansat astăzi videoclipul piesei Nu mă opri, filmat de 1 mai la Vama...

Închide