Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Quieter than Silence la Hermitage Urban Spiritual Hub

Raportează erori Data: duminică, 26 iunie 2016Ora de incepere: 19:00 Loc:

Mohamad Zatari (oud - Siria) și Mehdi Aminian (Iran – ney, setar, voce) vor susține un concert la Hermitage Urban Spiritual Hub, pe data de 26 iunie 2016, începând cu ora 19.00Quieter than Silence aduce o muzică nascută dintr-o poveste de prietenie, dincolo de stereotipuri și conflicte politice, între un iranian și un sirian. Artiștii vin cu un repertoriu proaspăt, original, în care se fac simțite, subtil, ritmuri, persane și alepiene.

Concert Quieter than Silence la Hermitage Urban Spiritual Hub

  • Acces General - 50 lei

Inițierea lui Mehdi Aminian în muzica persana și ney a început pe vremea adolescenței sale, petrecute în Iran. Avea 16 ani când a părăsit țara natală, moment care a marcat începutul unui șir neîntrerupt de revelații în cele mai vechi tradiții muzicale ale lumii. Mehdi Aminian s-a conectat la Sufism în Iran și apoi, mai târziu, în mănăstirile sufite din Bosnia, unde a petrecut mai mult de 2 ani. Numeroasele concerte susținute în Europa și Asia de Sud Est, unde a locuit, i-au permis lui Mehdi să acumuleze o cunoaștere suficientă pentru a-și dezvolta un stil propriu, care transcende limitele unui singur gen. Mehdi nu țintește doar să aducă publicului o experiență muzicală desăvârșită, ci și să scoată la iveala acea legătură autentică, ancestrală, pe care fiecare dintre noi o are cu sunetul.

Mohamad Zatari este muzician clasic arab, interpret la oud și compozitor. Mohamad a studiat muzica tradițională siriană, irakiană și turcă, iar momentan studiază muzica clasică europeană, dorind să fie o punte de legatură între Orient și Occident, între tradiție și contemporaneitate. Mohamad Zatari a avut spectacole în Siria și România, a compus piese proprii, precum și coloane sonore pentru filme de scurt metraj.

Calendar concerte

<< ian. 2019 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE