Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Depeche Mode anunţă trupele care îi vor însoţi în turneul european, cântând în deschidere

După ce a lansat albumul "Memento Mori" la final de lună martie în 2023, Depeche Mode are veşti pentru noi legate de turneul său european. Grupul a ales ce trupe sau artişti cântă în deschiderea sa pe parcursul zecilor de concerte.

Publicat

pe

Dave Gahan, solistul Depeche Mode în concert pe Cluj Arena pe 23 iulie 2017
Dave Gahan, solistul Depeche Mode în concert pe Cluj Arena pe 23 iulie 2017 │ FOTO: Stefan Fekete / InfoMusic.ro

Ştiam deja că Haelos deschide concertul Depeche Mode de la Bucureşti, dar acum avem informaţii şi despre celelalte acte muzicale care vor cânta în deschidere. Memento Mori Tour va include 5 trupe sau muzicieni care se vor alătura duo-ului britanic. Update-ul a fost partajat pe Instagram, iar printre artişti se numără Cold Cave şi Young Fathers. Ei vor apărea în deschiderea unora dintre cele 34 de de opriri europene.

Alţi artişti care se alătură turneului sunt Hope, din Berlin, dar şi fostul solist Savages devenit artist solo, Jehnny Beth, plus trupa britanică de trip hop mai sus menţionată, Haelos. Turneul european al celor de la Depeche Mode debutează în luna mai cu două reprezentanţii în Olanda, pe 16 mai şi 18 mai. Dave Gahan şi Martin Gore au concerte programate în Suedia, Germania, Italia, Franţa, Marea Britanie, Austria, Ungaria şi vor încheia turneul pe 11 august în Norvegia.

În România vor concerta pe Arena Naţională pe 26 iulie. Toate aceste concerte sunt pentru promovarea noului album al trupei, "Memento Mori". Este LP-ul cu numărul 15 în cariera grupului şi din păcate nu include contribuţii ale lui Andrew Fletcher, care a încetat din viaţă anul trecut la vârsta de 60 de ani. LP-ul este întunecat, plin de angoasă, abordează teme ca moarte şi renaştere, separare, izolare, meditaţie asupra trecutului.

Revenind la chestiunea cu trupele în deschidere, Gahan şi colegul său au trecut peste o listă uriaşă de nume şi au amintit câţiva artişti care chiar le plac, precum Kelly Lee Owens, un act din genul electronica din Wales. Va cânta în deschidere la concerte Depeche din SUA. Sunt şanse mari ca unii dintre aceşti artişti să contribuie cu remixuri la o potenţială ediţie deluxe a lui "Memento Mori".

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 26 iulie 2023

Depeche Mode

Loc
Arena Națională
Comentează

Trending