Urmărește-ne în Social Media

Depeche Mode - People Are Good

Depeche Mode sărbătoreşte finalul turneului său global lansând un single şi videoclip nou, "People Are Good". Este un track extras de pe albumul "Memento Mori", primul fără Andrew Fletcher.

Lansarea lui "People Are Good" vine cu două ocazii: încheierea turneului "Memento Mori" al celor de la Depeche Mode, dar şi lansarea EP-ului de remixuri "People Are Good (Remixes)". Pe 5 aprilie a ajuns la final o serie de concerte ale trupei, care au inclus şi o oprire în România, la Arena Naţională în iulie 2023. Videoclipul cel nou este regizat de către Rich Hall şi prezintă secvenţe alb-negru cu elemente negative sau controversate ale societăţii.

Vedem violenţă şi abuz, trădare şi minciună, adicţie şi suferinţă, lăcomie şi superficialitate. E o evoluţie spre nihilism dacă privim videoclipul, de la "People Are People" la "People Are Good". Pe de altă parte versurile sunt mult mai optimiste decât clipul nihilist. Pe EP-ul "People Are Good" se află 5 remixuri noi ale single-ului titular.

Sunt variante care poartă semnătura lui Alessandro Cortini, Ludwig A.F. SiGNL, Obskur şi Indira Paganotto. Depeche Mode a lansat şi ediţii fizice alce acestui EP, odată cu ediţia finală de "Memento Mori White Label Remix", single-uri pe vinil de 12 inch lansate lunar, care conţin remixuri ale pieselor de pe album.

Ultimul concert Depeche Mode din turneul "Memento Mori" are loc pe 8 aprilie în Koln.

"Memento Mori" este al cincisprezecelea album de studio al trupei britanice, lansat pe 24 martie 2023 prin intermediul casei de discuriColumbia. Albumul a fost produs de James Ford și marchează primul lor album în șase ani de la "Spirit" din 2017, perioada cea mai lungă între albume din istoria grupului.

A fost precedat de single-ul "Ghosts Again" pe 9 februarie 2023 și de piesa "My Cosmos Is Mine" pe 9 martie (lansată pe platformele de streaming), precum și de single-ul "Wagging Tongue" lansat pe 7 iulie. Acesta este primul album de studio Depeche Mode înregistrat și lansat ca duo, după moartea cofondatorului și claviaturistului Andy Fletcher pe 26 mai 2022.

Comentarii