Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: The Rasmus - Nothing

The Rasmus a vizitat cele mai celebre oraşe ale Japoniei şi Europei şi în urma experienţei a creat videoclipul piesei "Nothing". Este genul de piesă auzită la radio şi repetată în subconştient până la obsesie, fiind foarte catchy. Vă invităm să îi urmăriţi clipul mai jos.

The Rasmus a filmat secvenţele acestui videoclip în Berlin, Koln, Viena, Londra, Amsterdam, Tokio şi Osaka. Regia lui "Nothing" îi aparţine lui Eero Heinonen, care pune accentul pe solistul Lauri Ylonen, filmat în prim plan în faţa diferitelor obiective turistice din acele oraşe. Imaginile cu muzicianul sunt intercalate cu dansuri lascive ale unor domnişoare tatuate şi pictate pe chip.

Ceilalţi membri ai formaţiei apar fugitiv, cântând la tobe cu beţe iluminate sau la o chitară cu multe efecte aplicate. "Nothing" este o piesă despre incapacitatea de a realiza o conexiune cu o persoană în epoca modernă. Filmările au avut loc în toamna anului trecut.

Acest single este extras de pe albumul "Dark Matters", lansat de trupă pe 6 octombrie 2017. LP-ul a fost produs de către suedezii The Family, care s-au ocupat şi de release-uri ale lui Iggy Azaleea şi Fifth Harmony. Prima piesă de pe disc a fost "Paradise", lansată primăvara trecută şi marcând încheierea unei pauze de 5 ani pentru grupul finlandez. Am putut asculta şi single-urile "Wonderman" şi "Silver Night" anul trecut.

Trupa lua o pauză în anul 2012, fiecare membru ocupându-se cu proiecte personale. Solistul Lauri Ylonen s-a mutat din geroasa Finlanda în Los Angeles, aspect resimţit în versurile scrise pentru noul LP.

Citește mai multe despre The Rasmus
Videoclipuri cu The Rasmus
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE