Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: Justin Bieber - Hold On

Justin Bieber este erou în noul videoclip al piesei "Hold On". Artistul face tot ce îi stă în putință pentru a-și salva partenera, aflată pe moarte.

În videoclipul regizat de Colin Tilley, Bieber și actrița Christine Ko formează un cuplu aflat într-o situație limită. Ko este bolnavă de cancer și nu are suficienți bani pentru a-și plăti tratamentul. Într-un act de compasiune și disperare, Bieber pulverizează cu un pistol de jucărie și jefuiește o bancă, ceea ce duce la o urmărire a poliției, plină de suspans, în timp ce încearcă să scape cu motocicleta. Single-ul "Hold On" este inclus pe cel de-al şaselea album al artistului, "Justice".

Luna trecută, concertul livestream de Ziua Îndrăgostiților cu Justin Bieber a devenit cel mai vizionat live al unui artist din istoria TikTok. Performance-ul a adunat peste patru milioane de vizionări unice.

Justin Bieber este cel mai ascultat artist pe Spotify, cu 63 de milioane de ascultători lunar. Cifre impresionante are şi pe Instagram (165 milioane urmaritori) sau YouTube (61,2 milioane de abonati) – fiind primul şi singurul artist care depăşeşte acest număr de abonaţi. Până în prezent, Justin a depăşit 68 miliarde de stream-uri şi a vândut peste 68 milioane de unităţi.

Justin Bieber a lansat ultimul său album, "Changes", în februarie 2020. Discul a debutat pe prima poziție în topul american Billboard, dar nu a reușit să impresioneze criticii, primind numai două stele din cinci din partea publicațiilor Rolling Stone, The Times, NME și The Independent.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Videoclipuri cu Justin Bieber
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE