Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

"Românii au talent": Body Trapeze a tăiat respirația juraților cu un număr senzual de acrobație

Krisztina Vellai și Bettina Bogdan, adică Body Trapeze, au fost la înălțime la propriu și la figurat. Concurentele au prezentat un număr spectaculos de acrobație ce le-a trimis în etapa următoare.
Body Trapeze la

Body Trapeze la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Cele două sunt originare din Ungaria și fac parte din lumea circului. Krisztina și Bettina fac acrobații la înălțime, o meserie pe cât de spectaculoasă, pe atât de periculoasă. Deși se știu de peste 15 ani, abia anul acesta s-au gândit să colaboreze.

Direcția pe care fetele o abordează este o combinație între acrobații riscante și mișcări senzuale, iar rezultatul este spectaculos. Andi, Andra, Alexandra și Florin au fost impresionați de numărul pe care Body Trapez l-a executat pe scena de la "Românii au talent".

"Ați făcut magie, aș putea spune. Ați fost la înălțime și ați dat frâu liber imaginației. Și nu doar pentru domni. Și pentru doamne. Ne dați curaj, ne dați putere să încercăm anumite lucruri. Bravo, fetelor!", a spus Andra.

Florin Călinescu a continuat:

"De departe de vede foarte frumos, dar ce-o fi acolo pe voi...Ca să fiți și pe muzică, să nu vă încurcați în chingile acelea și să reușiți să și zâmbiți. Sigur, cu exercițiu se poate obține absolut totul".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dean Bowman - profesorul de gospel care le-a cucerit pe juratele de la "Românii au talent"

Dean Bowman a impresionat audiența cu interpretarea piesei "It's a man's world". Andra și Alexandra Dinu s-au ridicat în picioare...

Închide