Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Dean Bowman - profesorul de gospel care le-a cucerit pe juratele de la "Românii au talent"

Dean Bowman a impresionat audiența cu interpretarea piesei "It's a man's world". Andra și Alexandra Dinu s-au ridicat în picioare și au aplaudat vocea specială a concurentului. Te invităm să urmărești momentul.
Dean Bowman la

Dean Bowman la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Dean este originar din New York, dar de patru ani locuiește în România. Este căsătorit cu o româncă și s-a stabilit în Reșița, acolo unde predă gratuit cursuri de muzică tinerilor care își doresc să se dezvolte în acest domeniu.

Pasiunea pentru muzică a început din copilărie. Dean a fost susținut de părinții săi, care și ei au cântat la un nivel de amator. Apoi, concurentul a urmat o facultate de muzică și a dobândit o experiență vastă în acest domeniu.

Pe scena de la "Românii au talent", Dean Bowman a avut o interpretare excepțională, demonstrând un talent înnăscut, dar și anii de studiu. Concurentul a primit 4 DA și merge în etapa următoare.

"Dean, a fost o mare bucurie să te ascult. De mică am studiat acest gen muzical [gospel]. Nu știam că există un profesor care a venit în România să predea gospel. Visul meu a fost să merg în America, într-o biserică, să văd cultura asta, să învăț să cânt în felul ăsta", a spus Andra.

Alexandra Dinu a fost, de asemenea, cucerită de momentul lui Dean:

"Ai fost excepțional! Mi-a ajuns la suflet. Eu am trăit câțiva ani în America, unde am avut ocazia să ascult genul ăsta de muzică și este super emoționant. Am simțit acest fior, mi-ai transmis asta. Felicitări!"

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey a lansat mult aşteptatul album "Chemtrails Over the Country Club"

Lana Del Rey a lansat în sfârşit mult aşteptatul album "Chemtrails Over the Country Club". După câteva amânări LP-ul a...

Închide