Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO

Max Cavalera a lansat încă o trupă, alături de fiul său, Go Ahead and Die

Max Cavalera este muzicianul cu cele mai multe trupe metal din istorie probabil, dar nu se opreşte la cele de până acum şi a creat o formaţie nouă. Se numeşte Go Ahead and Die, iar în componenţă se află şi fiul său Igor Amadeus Cavalera. Grupul a semnat cu Nuclear Blast şi avem detalii despre planurile lui Cavalera mai jos.
Soulfly fotografie grup 2018

Soulfly fotografie grup 2018 │ FOTO: Soulfly

Massimiliano Antonio Cavalera a fost mereu citat ca o persoană cu o capacitate de muncă fantastică, jonglând cu multiple proiecte muzicale. A fost solist Sepultura, este liderul trupei Soulfly, a avut şi trupa Nailbomb, iar de câţiva ani păstoreşte formaţia Cavalera Conspiracy. Face parte din grupul all star Killer be Killed şi a avut o implicare în trupă Probot. Aţi pierdut şirul formaţiilor? Ei bine li se alătură încă una acum, Go Ahead and Die. Grupul îi are în componenţă pe Max Cavalera la chitară şi voce, Igor Amadeus Cavalera, la chitară şi bas, dar şi pe Zach Coleman la tobe.

Formaţia combină elemente de death şi thrash metal cu influenţe de Celtic Frost şi o atitudine punk. Iată cum descrie Max proiectul său:

Este o colaborare tată/fiu unică, îmbinând old school-ul cu atitudinea nouă. Riff-urile "bolnave" şi versurile muşcătoare de la Igor şi tobele brutale de la Zach, care a colaborat cu Black Curse şi Khemmis m-au inspirat. Vremurile extreme necesită muzica extremă.

Igor a promis o muzică plină de energie şi foarte rapidă, iar Zach se declară încântat să facă parte din proiect şi să semneze cu casa de discuri Nuclear Blast. Igor Amadeus nu trebuie confundat cu Igor Graziano Cavalera, fratele lui Max, toboşar Sepultura şi Cavalera Conspiracy.

Cu ce s-a mai ocupat Max Cavalera în ultimii ani?

În 2020 Max Cavalera a lansat al doilea album alături de trupa Killed be Killed, "Reluctant Hero", care a debutat pe 20 noiembrie prin Nuclear Blast. Din trupă mai fac parte şi Greg Puciato (voce) de la Dillinger Escape Plan, Dave Elitch la tobe şi Troy Sanders de la Mastodon la voce şi bas.

Cu Soulfly Max a lansat albumul "Ritual" în 2018, de pe care am putut asculta piese noi la Metalhead Meeting 2018 la Arenele Romane, inclusiv geniala "The Summoning".

Cu Cavalera Conspiracy brazilianul a lansat albumul "Psychosis" în noeimbrie 2017, promovat cu single-ul "Insane".

Max a viralizat o fotografie în social media în 2020 atunci când şi-a tăiat legendarele dread-uri pentru o schimbare de look.

Citește mai multe despre Go Ahead and DieMax Cavalera
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Selena Gomez va lansa primul său album în limba spaniolă

Cântăreața pop și fosta vedetă Disney a anunțat lansarea primului album în limba spaniolă. Intitulat "Revelación", materialul va fi lansat...

Închide