Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Drake este primul cântăreț care a depășit pragul de 50 de miliarde de stream-uri pe Spotify

Rapperul în vârstă de 34 de ani este unul dintre cei mai populari artiști ai serviciului de streaming, doar piesa "God's Plan" acumulând 1,67 miliarde de stream-uri. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Drake Rick Ross Money in the Grave
Videoclip Drake Rick Ross Money in the Grave │ FOTO: Drake

Site-ul Chart Data, care păstrează evidențe constante ale graficelor și cifrelor de streaming, a anunțat recent că Drake a depășit 50 de miliarde de stream-uri (inclusiv pe piese în colaborare cu alt muzician) pe Spotify.

Această constatare este susținută și de ChartMasters, calculând că Drake a acumulat 35,72 miliarde de stream-uri pentru melodiile proprii și 14,30 miliarde de stream-uri pentru colaborări sau piese în care a apărut ca invitat special, ducând în total la puțin peste 50 de miliarde de stream-uri pe Spotify.

În alte ordine de idei, Drake va lansa în curând cel de-al șaselea disc din carieră. Intitulat "Certified Lover Boy", albumul va sosi luna aceasta prin casa de discuri a lui Drake, OVO Sound. Pe parcursul anului trecut, rapperul a lansat piese precum "Laugh Now Cry Later", "Toosie Slide" și "POPSTAR", în colaborare cu Justin Bieber.

Trending