Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Drake anunţă data de lansare a noului album, "Certified Lover Boy"

Drake a confirmat în sfârşit existenţa noului său album, "Certified Lover Boy" şi a anunţat data sa de lansare. Al şaselea LP din cariera rapperului canadian va debuta în ianuarie 2021. Un scurt teaser a fost postat pe Twitter, YouTube şi poate fi văzut în articol.

Publicat

pe

Teaser album Drake 2021 Certified Lover Boy
Teaser album Drake 2021 Certified Lover Boy │ FOTO: Drake

Drake a anunţat publicul că va lansa un nou album fix în ziua când împlinea 34 de ani: 24 octombrie. "Certified Lover Boy" soseşte în ianuarie 2021 prin casa de discuri a lui Drake, OVO Sound. Teaserul de 1 minut prezintă un copil care priveşte spre o entitate din cer care coboară spre el sub forma unei lumini. Imaginile care urmează reprezintă reconstituiri pentru artwork de pe precedentele albume ale muzicianului. Sunt aluzii la "Take Care", "Nothing Was the Same" şi "Dark Lane Demo Tapes".

La final avem o filmare deasupra unui stadion iluminat, pe care strălucesc literele "CLB" subliniate cu trandafiri. Canadianul oferise deja un titlu pentru acest album pe 14 august, "Certified Lover Boy", iar primul single de pe acest material discografic a fost colaborare cu Lil Durk, "Laugh Now Cry Later".

Cel mai recent album al lui "Drizzy" a fost "Scorpion" lansat în 2018, cu un număr impresionant de piese: 25. Acel disc a fost lansat cu un A side şi un B Side, fiind inspirat de "Life After Death" de la Notorious B.I.G. De această dată aşteptăm în 2021 un material mai concis, mai realist, aşa cum a promis Drizzy într-un interviu recent.

În aprilie artistul a lansat "Dark Lane Demo Tapes", o colecţie de mixtape-uri, 14 la număr, care includeau colaborări cu Chris Brown, Giveon, Young Thug şi Playboi Carti. În aceeaşi lună Drake a devenit primul artist masculin care avea 3 piese pe locul întâi în Billboard Hot 100, toate proaspăt lansate. Drake a apărut şi pe două colaborări, cu DJ Khaled şi Popcaan, dar şi pe un freestyle cu Headie One.

Pe lângă cel de-al şaselea album de studio, Drake mai pregăteşte şi un material colaborativ cu Future, "What a Time to Be Alive 2". Artistul a semnat un contract cu Nike care ar valora 460 de milioane de dolari. Se lucrează la o ediţie specială-capsulă de album "CLB" realizată în colaborare cu Nike, dar şi haine branduite cu "CLB" şi Nike.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Drake a lansat un nou EP, "Scary Hours 2", cu 3 piese noi incluse

Drake a lansat un nou EP, primul său material discografic din 2021, "Scary Hours 2". Discul include 3 piese noi şi îl urmează pe "Scary Hours" din 2018, care includea hiturile "God's Plan" şi "Diplomatic Immunity". Tot în acelaşi an sosea albumul reper "Scorpion". Noile piese se ascultă în articol.

Publicat

pe

Videoclip Drake God's Plan
Videoclip Drake God's Plan │ FOTO: Drake

Cele 3 piese noi sunt şi un soi de preview pentru albumul "Certified Lover Boy", care a tot primit teasere în 2020 şi ar trebui să vină în 2021. De pe EP se remarcă single-ul "What's Next", care a primit şi un videoclip în care Drizzy face drifturi pe gheaţă cu o supermaşină. Toate pe pista de aterizare a avionului său personal, un Boeing 767 de 185 de milioane de dolari. Maşina din clip este un Mercedes Benz SLR McLaren cu un interior special Chrome Hearts. În clip mai apar şi imagini din Ripley's Aquarium, turnul CN, reţeaua de metrou Yonge şi alte locuri reper dinToronto.

E o piesă mai agresivă decât ne-a obişnuit Drake. El cântă despre zvonuri legate de faptul că "îşi donează lanţul", depsre înecatul de tristeţi în alcool şi un... Valentine's Day senzual. Cu 11 ani de carieră în spate, fostul actor de seriale pentru adolescenţi nu e gata să tragă frâna de mână prea curând.

E şi foarte mult flexing în piesă şi videoclip, cu privire la albume şi piese pe locul întâi în top, loja sa specială de la meciurile de baschet Toronto Raptors şi faptul că Drake şi-a luat vara lui 2020 liberă pentru odihnă. În afară de "What's Next", EP-ul mai include şi piesa "Wants and Needs", colaborare cu Lil Baby, dar şi un featuring cu Rick Ross, "Lemon Pepper Freestyle". Anul 2020 a fost greu pentru artist, între izolare şi lipsa de concerte, dar şi operaţia suferită la genunchi. Recuperarea cu mult stretching e citată de altfel pe noul single "What's Next".

Tot în 2020 am avut ocazia să ascultăm "Dark Lane Demo Tapes", o colecţie de piese rare şi B-Sides care nu se mai auziseră până atunci. Hitul anului trecut de la Drake a fost "Laugh Now, Cry Later" de la Drizzy, dar toată lumea aşteaptă cu nerăbdare albumul de studio cu numărul 65, "Certified Lover Boy".

Anul 2021 a început cu Drake atingând un record: primul cântăreţ care a sărit de 50 de miliarde de stream-uri pe Spotify. Pe final de 2020 a apărut şi zvonul că Barack Obama l-ar fi ales pe artist pentru a îl juca într-un film biografic, dar părea mai mult o afirmaţie în glumă a fostului preşedinte.

Citește în continuare

Trending