Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Arnold Schwarzenegger a sărbătorit primirea vaccinului anti-COVID cu un citat din "Terminator"

Arnold Schwarzenegger a primit prima doză a vaccinului anti-COVID-19. Actorul a împărtășit vestea într-un mod inedit, publicând un clip și un mesaj ce conținea o replică faimoasă din seria filmelor "Terminator".
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger │ FOTO: Captură YouTube / Jimmy Kimmel Live

Arnold Schwarzenegger și-a arătat susținerea pentru campania de vaccinare împotriva COVID-19 oferindu-se pe sine drept exemplu. Aflat în categoria de persoane cu grad de risc ridicat (vârsta de peste 65 de ani), acesta s-a înscris pe lista de așteptare și a primit prima doză de vaccin pe 20 ianuarie.

Îndrăgitul actor și fost guvernator al Californiei s-a vaccinat pe stadionul Dodger, împărtășind experiența sa cu urmăritorii lui de pe Twitter. Pentru ca momentul să fie cu adevărat memorabil, Arnold a inclus în mesajul său o faimoasă replică din "Terminator": "Come with me if you want to live!". Îi puteți citi întreaga postare mai jos:

"Astăzi a fost o zi bună. Nu am mai fost niciodată atât de fericit să aștept la o coadă. Dacă sunteți eligibili, alăturați-vă și înscrieți-vă pentru a primi vaccinul. Veniți cu mine dacă vreți să rămâneți în viață!"

VIDEO: Arnold Schwarzenegger primind vaccinului anti-COVID-19

"Tocmai am primit vaccinul. Îl recomand oricui și tuturor", spune Arnold în clip, această filmare ajungând la 2,6 milioane de vizualizări.

Fanii au reacționat imediat pe Twitter, răspunzându-i lui Arnold cu un alt citat faimos din "Terminator".

"Asta a fost doar prima doză. Te vei întoarce. (You’ll be back.)"

La 73 de ani, Arnold Schwarzenegger este un susținător al veganismului, fiind producătorul executiv al documentarului "The Game Changers", în care este prezentat un stil de viață bazat pe o alimentație fără carne.

Actorul s-a confruntat în ultimele luni cu probleme de sănătate, în octombrie 2020 fiind operat pe inimă pentru a doua oară. Intervenția chirurgicală a fost un succes, Arnold declarând ulterior că se simte excelent.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Glastonbury a fost anulat pentru a doua oară consecutiv din cauza pandemiei

Unul dintre cele mai mari festivaluri este nevoit să mai stea un an pe tușă, după ce și ediția de...

Închide