Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Jean-Claude Van Damme dansează pe o piesă românească - VIDEO

Jean-Claude Van Damme se simte excelent dansând și o face cu aceeași dezinvoltură cu care execută lovituri din sfera artelor marțiale. Recent, actorul ne-a arătat cum se poate îmbina dansul cu kickboxing-ul, alegând drept coloană sonoră o cunoscută piesă Morandi.

Publicat

pe

Jean-Claude Van Damme dansând pe o piesă românească
Jean-Claude Van Damme dansând pe o piesă românească

După apariția inedită din videoclipul "ULTRAREVE" al trupei de muzică electronică AaRON, Jean-Claude Van Damme continuă să-și surprindă fanii cu o nouă demonstrație a calităților sale de dansator. Într-un live publicat recent pe pagina sa de Facebook, actorul ne arată cât de bine se simte atunci când se lasă purtat de muzica celor de la Morandi. Jean-Claude creează pe loc o coregrafie ce-i poartă amprenta, lăsându-se inspirat de piesa românească "Save Me".

Cum au reacționat Marius Moga și Randi după apariția clipului cu Jean-Claude Van Damme

Impresionați de alegerea muzicală a faimosului actor de origine belgiană, Marius Moga și Randi au apreciat gestul, reacționând la scurtă vreme.

"E o bucurie pentru mine ce a făcut legendarul actor și, în același timp, o uimire că, după atâta timp, piesa încă vibrează în inimile oamenilor de peste tot! Mi-a plăcut mult dansul lui și-mi amintește de filmele sale după care eram toți topiți în copilărie!", spune Randi.

"Mi se pare foarte tare că, după 12 ani de când a fost lansată, piesa care a ajuns numărul 1 în mai multe țări din Europa, să îl văd pe Jean-Claude Van Damme, actor cu filmele căruia am crescut, dansând fericit pe ea! E dovada că Morandi este unul din proiectele românești de succes internațional și că o piesă bună nu cunoaște timpul", adaugă Marius Moga.

VIDEO: Jean-Claude Van Damme dansând pe piesa românească "Save Me" a trupei Morandi

La 60 de ani, Jean-Claude Van Damme are în continuare o condiție fizică de invidiat. Cea mai recentă apariție a sa pe marile ecrane a fost în thriller-ul de acțiune "The Bouncer" din 2018, regizat de Julien Leclercq. În această peliculă noir actorul joacă rolul antieroului apăsat de greutățile vieții și preocupat de creșterea fiicei sale.

Trending